11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Dragi La LuNA, nas su SAD priznale tek u travnju 1992., dok je Europa negdje do veljače 1992.
Može biti više scenarija za razvoj situacije (da ne kažem krize) na Balkanu. Strah me je predviđati.
BTW-Srbiji EU nije prijeko potrebna. Ona ima Rusiju i to je njen adut. Hrvatska ne može ni na jednu zemlju računati sa stopostotnom sigurnošću. Zato je naše vodstvo toliko neodlučno. Ako HR napravi krivi korak, nitko je neće uzeti u zaštitu.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
hm, zensko sam, bar bila last time i checked
al uspori malo.. kao sto rekoh, ovo nisu 90-e.. stvari su se ipak promijenile.. nisu srbi vise tako laki na okidacu kao sto su bili, Doomovinski rat u takvom obliku se vise nece ponoviti, a da se i desi neko vece sranye, konkretno WW III kojeg ce predvodit SAD i Rusija, to su opet stvari u kojima ce Hrvatska odigrat mizernu ulogu, na koje nit cemo moc utjecat niti ih sprijeciti.. nase priznjanje u tom scenariju je apsolutno nevazno..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
nisu laki na okidaču?
a to što je jučer zapaljena administrativna prijelazna točka na "kosovsko-srpskoj granici"? loše plinske instalacije?
daj molim te... get real.
oni samo čekaju nekoga tko će imati dovoljno muda da bi se opet proglasila "velika srbija" i da se opet krene u čišćenje.
što se tiče svjetskog rata, takve stvari se (poprilično sam siguran u to) više nikada neće ponoviti. i još nešto...zašto svi imate dojam da će 3.svj rat voditi sad i rusija?
mislim, to su gluposti. ne igrate red alert...
Bookmarks