e ovo za Vojvodinu potisujemma lol, prirasla mi srcu nekako, ja to nikada nisam smatrala Srbijom.
oke, a sad ozbiljno. iskreno, prvo se uopce nisam zamarala temom Kosova. al postala mi je jako zanimljiva kad sam vidjela napis u novinama da se Hrvatska nece zurit s priznanjem..
yeboga, koje smo mi pizde! off all the people, bar bismo MI trebali znati kako je to kad te Srbija maltretira i vrsi agresiju, a svijet te ne priznaje!! barem bismo se mi trebali sjecati kako je bilo prije 15.01.'91.!! but nooooo, sad cemo se mi 'rvati pravit pametni, osluskivat kao sto ce EU rec, ovo - ono.. uvuc se u spuak bilokome (ako jos uopce postoji takav u koji se nismo uvukli..)..
onak, SAD je priznao Kosovo!! SAD koji je vec jednom izbombao Srbiju!! ako se nas politicki vrh ne usudi priznat Kosovo iz nekog straha da ce se Srbija okrenit na nas, to je fakat presmijesno, (realno gledajuc, kakav pik oni imaju na nas - mogu se prek noci ni iz ceg sprdnut i napast nas!) jer prije ce Ameri stat uz bok onima koji ih podrzavaju, u tom slucaju nama, koji smo priznali Kosovo kao i oni..
kad bismo razglabali o mogucem razvitku situacije, scenarija je mnogo..
no najvjerojatniji jest da ce se strasti u Srbiji (bez obzira priznali oni Kosovo ikad ili nikad) slegnut, ipak se i oni pokusavaju uguzit u raznorazne organizacije, njima je u cilju da se situacija stabilizira.. s nijma se nikad ne zna, ali ipak, nije im vise Slobo na celu, nisu ovo '90-e..

ma lol, prirasla mi srcu nekako, ja to nikada nisam smatrala Srbijom.
Odgovori uz citat

Bookmarks