Prikazujem rezultate 1 do 25 od 164

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    Iphone 4 16GB, E72
    Operater
    [t]-mobile
    Bodovi
    13.359
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.359, Nivo: 27
    Bodovi: 13.359, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jedna stvar mi nije jasna što Rusija ima s tim da je stala na stranu Srbije??
    T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao therrlu Pregledaj post
    Jedna stvar mi nije jasna što Rusija ima s tim da je stala na stranu Srbije??
    kako nam je lijepo profesorica iz politike objasnila, zato jer rusija investira u srbiju, gradi svoje radare tamo, a polako će početi i graditi raketni štit . . .

= Citat = Izvorno postao Moby Pregledaj post
    Dragi La LuNA, nas su SAD priznale tek u travnju 1992., dok je Europa negdje do veljače 1992.
    Može biti više scenarija za razvoj situacije (da ne kažem krize) na Balkanu. Strah me je predviđati.
    BTW-Srbiji EU nije prijeko potrebna. Ona ima Rusiju i to je njen adut. Hrvatska ne može ni na jednu zemlju računati sa stopostotnom sigurnošću. Zato je naše vodstvo toliko neodlučno. Ako HR napravi krivi korak, nitko je neće uzeti u zaštitu.
    da, ali onda ne kažeš da ćemo vidjeti kaj će ameri i eu napraviti, nego lijepo diplomatski odgovoriš da ćemo pričekati razvoj situacije i onda odlučiti . . .
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove