To dosta zavisi i od samih medija. Ako oni lepo pokazu sta se stvarno desilo, da je to zaista bio mali broj ljudi, uglavnom u alkoholoisanom stanju, koji su jednostavno iskoristili situaciju da se izdvoje iz tolike mase i napadnu "neprijateljeske" ambasade i pritom polupaju u gnevu sve okolne strane prodavnice i koje nisu imale natpis na vratima "Kosovo je Srbija' itd. Ako su vam predocili samo da je u Srbiji bio takozvani "mirni miting" u kome je masa ljudi pocela da lupa i pali po gradu sve sto je stigla onda se zaista moze steci ruzna slika
Ako sam veliki patriota onda cu pisati sto da ne, ali mene to slabo dotice.. Ja zivim na krajnjem istoku Srbije gde preko druge strane reke gledam u rumunski grad Severin, i ako verujes dosta smo izolovani od ostatka Srbije. Ovde se uveliko govori vlaski jezik (vrlo slican rumunskom)i polako sve vise primamo njihovu kulturu i ne bi me cudilo da se jednog dana i ovaj deo Srbije otcepi. Sto se mene tice, slobodno, jer imam utisak da Srbija nikad nece uci u EU zbog svog ponosa da sacuva svoj integritet i suverenitet, a meni kao pojedincu to nista ne znaci jer hocu da zivim bolje, da imam zaposlenje i da mogu bez bojazni da stvorim i prehranim buducu porodicu. Sankcije, restrikcije, ratovi su mi dosle glave jos u detinjstvu..![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks