pozdrav!
ja pak pisem diplomski na temu mobilnih tehnologija, u smjeru 3G i 4G, pa bih bio zahvalan na bilokakvim materijalima za koje mislite da bi mi pomogli!
hvala Vam puno!
pozdrav
ps. moze na pm.
Ja isto trebam napraviti seminarski rad.. Naslov teme je: Ponuda teleusluga, dodatnih usluga i VAS-a u mobilnim mrežama.
Pa ako netko ima nekakve linkove,materijale ili bilo što bio bih jako zahvalan.
drweni@gmail.com
Hvala.![]()
pozdrav!
ja pak pisem diplomski na temu mobilnih tehnologija, u smjeru 3G i 4G, pa bih bio zahvalan na bilokakvim materijalima za koje mislite da bi mi pomogli!
hvala Vam puno!
pozdrav
ps. moze na pm.
ja iman jednu malu želju
trebao bi mi neki intervju na engleskom i prjevod ne treba bit dugačak, i da je dosta lagan da se nože naučit napamet,
inače nije za mene nego za bratića a i on traži pomoć od nekoga koji je 12 gon (ne)učio njemački![]()
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
Naime, za sutra imam rad da nadjem na internetu nesto o magnestkim olujama, i da napisem na dva lista papira o njima nesto i to. Ja sam guglao, guglao i dalje guglam, ali nemogu nigdje nac nista o magnetskim olujama...
Ja bih zamolio nekoga ako ima pojma o tome, da mi objasni tu, ili ako je nasao slucajno neki link koji sam ja fulao bio bih mu zahvalan.
Hvala,
LP,
avantgard
ima na wiki, prevedi.
http://en.wikipedia.org/wiki/Geomagnetic_storm
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Evo pitanje za mlade eletrotehničare i one koji se tako osjećaju. Malo sam u frci s vremenom, a trebao bi mi najjednostavniji rješeni proračun djelila napona. To je onaj s 2 otpora i paralelnim izlazom, masovno se radi u školama, mislim da ćete skužiti.. Poslužit će bilo kakav sken jedne zadaće, samo da ne moram sad izmišljati formule. Tnx a lot!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Trebam raditi prezentaciju iz politike o nacionalnim manjinama u Rh geldao sam malo po netu ali nema bas nista.... trebao bi neke grafove slikice i neki tekst ja sam pronasao nesto ali nije mi to dosta pa bi vas zamolio z apomoc ako mi mozete pomoci oko toga..
Zahvaljujem se naprijed
naime kako se riješiti plusa u ovome dolnjem zadatku da mogu pocet skracivat, i u onome drugom mi nesto ne stima...
zamolio bih postupak i rijesenje,
hvala
LP
trebam napraviti seminarski rad o hidromotorima a na googlu nemogu ništa nac ko ni na wikipedii pa molim nekog ako nesto ima ili nesto da mi posalje.... i ako neko ima nesto o utjecaju globalizacije u hrvatskoj?! hvala...
What else you gonna do on a saturday?
@avantgard
4x-2x^2 zapišeš kao -2x(x-2) <a ne -2x(2-x) ko što piše>
Uzmeš zajednički nazivnik: -2x(x-2)(x+2), tada u brojniku dobiješ: (2x-3)(x+2)+(x-1)(-2x)
nakon što to izmnožiš i pokratiš 2x^2 i -2x^2 dobiješ u brojniku (3x-6) tada izlučiš 3 i dobiješ 3(x-2), e sad možeš kratiti (x-2) sa (x-2) u nazivniku. I rez je:
3/-2x(x+2)
VN ;)
Kad pobijedi ljubav autorica Maja BRAJKO LIVAKOVIĆ ima li netko bilo kakav sadržaj?
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
pisem maturalni rad iz poduzetnistva,tema je Poduzetnički pothvat i oblici organiziranja malog poduzetništva pa ako ima netko to ili nesto slicno,ne treba mi gotova radnja,moze bilo sto sto mi moze pomoci
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Ovako imam samo 1 pitanje, a to je jel mi može tko pokazat kako prenest ovu shemu gore na pločicu dolje ?
http://www.inet.hr/~obacan/ispitiva.htm
|\/|0T0r0La
Isprevtrtao sam sliku 10 puta,al jos mi se sve ne poklapa...![]()
ima netko bilo šta o hidro motorima može i c/p ili bilo šta neka stranica ili nešto...hvala...
What else you gonna do on a saturday?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Jel zna netko pH vrijednost Cedevite?
Hitno mi treba informacija, hvala!
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
da li možda netko ima neku web stranicu ili slike stranica od nekog kataloga ili priručnika di su objašnjeni vodiči (kabeli)
konkretno, trebaju mi podaci za PP-Y (PGP) , PP00-Y , PP/F-Y i PP/L-Y kabele.
(pod podaci mislim njihove karakteristike)
pa ako netko ima nešto korisno, neka slobodno javi...
Hvala
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Imaš na Elkinim stranicama niz kataloga, isto tako i kod Schneidera a ako mi kažeš koje podatke konkretno trebaš mogu na poslu pogledati po katalozima.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
PP-Y save target as...
I nesto malo ovdje Vise nemam...![]()
Zaboravih da je danas petak. Trebao bi to imati na poslu, a mogu pitati kolegu u Elektri ako slučajno nemam. Samo do ponedjeljka ništa.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
hvala Smuchac i Sljaka...
da li tko zna što je to "Analogni atenuator" ??
tj čemu on služi?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks