Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 10 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 26 do 50 od 240
    Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    Sony z7, SE x10
    Operater
    Tele2 (Simpa, Vip)
    Godina
    39
    Bodovi
    11.686
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.686, Nivo: 25
    Bodovi: 11.686, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Tetronic Pregledaj post
    Nije korijen iz 2, pogledaj: (provjereno na papiru): znaci x=1-korijen iz 2
    slijedi: ||x|-1| => |1+korijen iz 2 -1| => 1-korijen iz 2 +1 = 2-korijen iz 2.
    Zapravo samo ono sto je cvita rekao, mijenjanje predznaka ali se prvo rjesavaju unutarnje zagrade (+ ono pravilo sto je ranije napomenuo |-x|=x, |x|=x )
    je priznajem poraz, tek sam se i ja sad sjetio......
    cvita

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    k850i
    Operater
    TELE2
    Godina
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uf ekipa hvala vam svima ali ste me sad potpuno zbunili

hoc plis mi napisi tocno rijesenja ili uslikaj mobom iz biljeznice, kako god, da to prepisem pa cu prouciti, mora mi to sve jos malo sjesti

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo,prizno gore da sam bio u krivu,ali ovaj način sam ja koristio prvo
    http://www.sve-mo.ba/gf/apsolutna_vrijednost.pdf
    (prva strana na kraju) i ispada mi sad točno sad sam zbunjen ali evo ili sam srečom ovo dobio ili neznam ali ono što tetronic spominje je pravi način
    ***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***

antistar
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ wan: Da te ne zbunjuje, ovo drugo rjesenje, 'korijen iz 2 x 2' napises kao '2 korijena iz 2'.

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    k850i
    Operater
    TELE2
    Godina
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne kuzim ovo kaj si napiso hoc...ma znate kaj fala vam na trudu, i mislim da pocinjem kuziti...mozda je cak ovo rjesenje krivo...budem ja ovo napiso od hoca u biljeznicu pa ak je krivo prepisat cu od nekog

HVALA jos jednom

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3. i 4.
    ***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***

antistar
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao WANKoner1 Pregledaj post
    mozda je cak ovo rjesenje krivo...
    Pa svim zadacima su rjesenja ista kao i ona koje si ti dao gore. Ne shvacam u cemu je problem

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 sam zbunjen neispada mi 1,moram sad poč,pa ako češ kasnije biti online stavim odgovor jer sam sad u žurbi pa možda sam i krivo napiso ali ua 3 i 4 garantiram da su točni

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo ovako da rezumiram-
    svi smo mi donekle govorili tocno,1. 2. zadatak se rješavaju na ovaj način koji sam ti ja pokazo to je najednostavnije i što je najbolje točan je
    3.4. rješavaš tako da vrijednost I -3 I =3 tj. I3I=3 (priznajem zaboravio sam kad smo počeli raspravu da ovo vrijedi,bavim se sad sa statistikom i vjerovatnoscu pa mi se sve pomotalo) i ostalo je matematika,prva dva se rješavaju na principu zamjene,zašto--ako je sve u + tj. Ix+yI onda vrijedi I -3 I =3 tj. I3I=3 za sve brojeve tj. Ix+yI = IxI+IyI a kad se pojavi minus onda vrijedi Ix-yI=IyI-IxI

e sad za peti,nisam ti ga htio stavljat na net zbog toga jer nemrem dobit rj. 1 da me ubiš,dobivam non stop 0 (a na način na koji sam ja dobio 0 je kompliciran i odmah budu znali da ti je to netko rješavo drugi) sve u svemu ako se ide rješavat dobije se ovo
    i onda ja zastanem tj.ja znam to rješit do kraja ali ispada 0 ali na moj način koji ja mislim da još ili jeste ili niste učili

sve u svemu ako netko drugi zna neka ti pomogne a ako je ovo krivo ja se ispričavam dugo to nisam radio i dosta mi je i ovako trebalo da se sjetim,ali ako ti treba izračunat koliko je postotak da si ti bolestan tj.da na tu tvoju bolest test je pouzdan a ako znam da je pouzdanost testa 90% i da je učestalost bolesti u opčoj populaciji 1% znaš gdje me nađeš
    Zadnji uredio Hoc : 08-02-2008 u 02:03

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    k850i
    Operater
    TELE2
    Godina
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

lektira Antigona

evo ovak...sorry kaj cesto otvaram teme vezane uz skolu ali moram

u utorak imamo lektiru a ja naravno nisam cito...naso sam po netu dosta o toj lektiri, no ipak otvaram ovu temu jer prof kad te prozove te ispituje svakakve pizdarije pa bi mi svaka pomoc dobro dosla...

sta je vazno za tu lektiru, sto prof. pitaju u svezi ove lektire, tj SVAKA POMOC DOBRODOSLA, jer ako skuzi da ne citam lektire naje*o sam!!! HVALA

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    frende, otvori samo temu wankoner1 škola, i tamo bubaj takve teme . . .
    Zadnji uredio bbbrljo : 10-02-2008 u 00:07
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy S
    Operater
    T-Crap
    Bodovi
    14.706
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.706, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nas je pitala tu lektiru prije tjedan dana, svi smo dobili 1 (što je najsmješnije ,svi smo pročitali tu lektiru).
    Pitat ćete sadržaj onih zborskih pjesama, o izmišljenom razgovoru između Antigone i njezina brata, Kreonotovo razmišljanje o novcu, što je Hemod napravio prije nego što je ubio oca. To su bila naša pitanja, no treba jako pazit na te sitnice. Ja sam odgovoril na SVA ta pitanja , no svejedno sam dobil 1 . Uvijek fali "ono nešto"
    Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uf, Antigona.
    Starogrčka tragedija. Antigona želi pokopati svoga brata koji mrtav leži negdje na polju... Kralj, njen otac (?) to brani jer je ovaj kao poginuo sramotno ili je izdao kraljevstvo.
    Ugl., ona se žrtvuje i pokopa brata automatski zapečativši svoju sudbu. U tome ti je tragičnost te djevojke. Ona moralno osjeća poriv za tim činom (častan pokop brata) koji se sukobljava s naredbama "više sile".
    Na kraju je zatvore, e sada ili u bunar ili u nekakvu spilju, uglavnom-u tamnicu gdje skonča svoj mladi život.
    Bogte, ovo ne bi rastužilo ni kroničnog depresivca, ali što se mora...
    A, možeš baciti i oko na knjigu, koliko se sjećam to nije veliko djelo. Što ćeš raditi kad ti dođe Ana Karenjina?
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    k850i
    Operater
    TELE2
    Godina
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bbbrljo Pregledaj post
    frenda, otvori samo temu wankoner1 škola, i tamo bubaj takve teme . . .

@Destroyer - to se trazii care!
    daj jos pitanja, nije sigurno bilo samo to
    i odgovore ako nije problem...

@moby- ima oko 120 stranica, ma gle, problem je sto nikad nisam procito lektiru ,MRZIM iz dna duše knjige i neznam kako to nekom moze biti zabavno...da mi da tu lektiru u filmu, ili bar u audio formatu onda bi mozda i mogo pretrpjeti...ovako nista... samo sam jednom u zivotu se prisilio procitati neki roman ili sta vec od ono steinea kako vec, koji je imao osamdesetak stranica...znaci 1 procitana knjiga u zivotu, al prije dok sam bio klinac, one miki mause sam citao ko lud

:wonderfull electric:
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia Z
    Operater
    tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    22.828
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.828, Nivo: 36
    Bodovi: 22.828, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaj nisu na kraju svi nahebali, kralj i banda...a ne samo ona?
    When shit turns to gold, the poor will be born without ass

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onda si neki kao što sam i ja bio ne voli čitat. Ipak ja sam je davno, davno pročitao (cca prije 10g), stigneš je još pročitati, jedino što znam, knjiga je dobra to je jedino što se siječam.

Profesorica je i nas sve i svašta ispitivala, koje je boje ovo, što je imao u ljevoj ruci, uglavnom detale. Ali bila je fora ako si bio aktivan na satu, nije te posebno poslije pitala, a SVI su morali odgovarati lektiru. Ja sam se javljao pod satom, a to ti je bilo tipa prepričavanje radnje/radnji i opis likova te neke sitnice koje sam znao.

Npr. knjiga od 130str. pročitaš prvih 40-ak str zadnjih 20-ak da znaš početak i kraj, ako si od volje može malo i sredinu, nekog pitač da ti je prepriča, složiš to u glavi i deri. Probaj da si na početku najaktivniji pošto si najviše pročiato, tako da te na kraju ne pita puno jer si na početku bio aktivan. Meni je uvijek upalilo. Za takvo što izgubiš dan, ma i manje.

Narvano ja sam znao i cijelu pročitati, unu kraču ili ako mi je bila baš zanimljiva, a bilo ih je.

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    k850i
    Operater
    TELE2
    Godina
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao HCSC Pregledaj post
    Onda si neki kao što sam i ja bio ne voli čitat. Ipak ja sam je davno, davno pročitao (cca prije 10g), stigneš je još pročitati, jedino što znam, knjiga je dobra to je jedino što se siječam.

Profesorica je i nas sve i svašta ispitivala, koje je boje ovo, što je imao u ljevoj ruci, uglavnom detale. Ali bila je fora ako si bio aktivan na satu, nije te posebno poslije pitala, a SVI su morali odgovarati lektiru. Ja sam se javljao pod satom, a to ti je bilo tipa prepričavanje radnje/radnji i opis likova te neke sitnice koje sam znao.

Npr. knjiga od 130str. pročitaš prvih 40-ak str zadnjih 20-ak da znaš početak i kraj, ako si od volje može malo i sredinu, nekog pitač da ti je prepriča, složiš to u glavi i deri. Probaj da si na početku najaktivniji pošto si najviše pročiato, tako da te na kraju ne pita puno jer si na početku bio aktivan. Meni je uvijek upalilo. Za takvo što izgubiš dan, ma i manje.

Narvano ja sam znao i cijelu pročitati, unu kraču ili ako mi je bila baš zanimljiva, a bilo ih je.
    aj bar mi je to pozitivna strana, sjedim u prvoj klupi -.-(nepitaj kako) i uvijek se javljam tako kad je lektira ili bilo sta...ali opet, lik me jednostavno otvori u imeniku i ispituje...ali sva sreca pa ne ispituje tako kao sto si ti reko, sta je imo u ljevoj ruci i to...nego ono opcenite stvari ali svejedno ih nemozes naci na netu...neznam kako sam se provuko prvo polugodiste sa samim 4vorkama ...

nemogu si dopustiti da vidi da nisam ni pipnuo knjigu jer sam si ajmo rec dobar s tim profom i sjebat cu sve...ali jednostavno mrzim knjge i to je jace od mene

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy S
    Operater
    T-Crap
    Bodovi
    14.706
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Što ćeš raditi kad ti dođe Ana Karenjina?
    Ma pusti to. A što ćeš tek kada ti dođe Ilijada ? Na prvi pogled izgleda zastrašujuće.
    Ma ne znam kak je bilo za ostale. Sjećam se par pitanja.
    Npr, opiši prorokov rad (citat je poželjan), poistovjećivanje Antigonina tragična završetka s nekim antičkim junacima.
    Bilo bi poželjno da znaš što se dogodilo sa Edipom (njihovim ocem).

Iskreno, ako imaš sličnog profesora kao i ja, budi sretan ako dobiješ 2. Ja sam pročital tu knjigu (i vadil apsolutno sve moguće detalje) te sam još tražil bilješke ne internetu i dobio sam 1. Puno sreće
    Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    k850i
    Operater
    TELE2
    Godina
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma super, aj ti meni ako nije problem ono sto si napiso u prvom postu i ovo zadnje spoji i napisi odgovore, jer prema ovome sto sam skinuo s neta, nemam pojma...

velis edip, radili smo to iz etike, kaj nije edip ubio svog starog, jer nije znao da mu je to stari...btw kakve on ima veze s ovom lektirom!? nije valjda da se i on tu pojavljuje

btw moram dobiti minimalno 3 ^^

edit - sad sam trazio zvucnu knjigu antigona, i jebote ima za skinut na engleskom kolko oces, razumiem dost engleskog ali nemrem lektiru slusat na engleskom :|

jel moguce da ima hrvatska!? jer to bi me moglo spasiti, pisem po forumu i slusam antigonu...

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy S
    Operater
    T-Crap
    Bodovi
    14.706
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma super, aj ti meni ako nije problem ono sto si napiso u prvom postu i ovo zadnje spoji i napisi odgovore, jer prema ovome sto sam skinuo s neta, nemam pojma...

velis edip, radili smo to iz etike, kaj nije edip ubio svog starog, jer nije znao da mu je to stari...btw kakve on ima veze s ovom lektirom!? nije valjda da se i on tu pojavljuje

btw moram dobiti minimalno 3 ^^
    Ak ideš na etiku, onda ja ne znam od koga da tražiš pomoć- no od nekoga moraš.

Edip se udao za ženu za koju se poslije ispostavilo da mu je majka. On je oslijepio, a majka se ubila..

1.sadržaj onih zborskih pjesama
    http://bs.wikipedia.org/wiki/Antigon....BEetak_radnje
    2. o izmišljenom razgovoru između Antigone i njezina brata
    Ona je rekla da ju je brat uspio ubiti čak i mrtav. No ona je to učinila zato što joj je brat. Kaže da joj muž može umrijeti pa ga zamijeniti s novim, no brata ne može. Tipa: Krv nije voda.
    3. Kreonotovo razmišljanje o novcu
    Kreont smatra da ljudi za novac čine apsolutno sve, do te mjere da bi se za njega osramotili, izgubili čast i izgubili kuću .
    4. što je Hemod napravio prije nego što je ubio oca.
    Izvadio je mač i pokušao izdaleka pogodit oca. Fulao je te je sav očajan probo sebe tim mačem i ubio se.
    5. opiši prorokov rad
    Tu ti ne mogu previše pomoći jer se ne sjećam baš toga, no znam da je imalo neke veze sa kostima.
    6. poistovjećivanje Antigonina tragična završetka s nekim antičkim junacima.
    Ni toga se baš ne sjećam, no ak slučajno posudiš knjigu (što sumnjam), u posljednjih 20 stranica kopaj po fusnotama pa ćeš to nać.

Dužan si mi karlovačko od 2 L

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    k850i
    Operater
    TELE2
    Godina
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hvala care, ajmo ko još ima šta neka kaže, ili šuti zauvijek hahaha

btw nesmijes piti vopi, under age si

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Trenutno X1 5130xm
    Operater
    BonBon Vip
    Godina
    34
    Bodovi
    9.429
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.429, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jel to ono kad lik je*e svoju mamu pa se kasnije dosta njih pobije ? xD

Datum registracije
    Feb 2005
    Bodovi
    14.513
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.513, Nivo: 29
    Bodovi: 14.513, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ajde to je jos razumljivo i kolko tolko citljivo, ali recimo judita maruliceva, koma, ja procitao 2 puta pazljivo, i opet sam dobio 2 na testu, nemozes razumjet, zavisi koje je narjecje i kraj, zato citaj ovo kaj se moze dok ti ne dodje jos teze, a ovo sa interneta , nista ne pomaze, ja bas ucio 2 puta iz toga, i nijedno pitanje nisam pogodio, skroz neka druga pitanja profa ima, najbolje su ti biljeske sa sata , i procitaj knjigu, trud je velik ali ulazes u sebe pa nemoj stedjeti. Ako me razumijes.
    Pozz,danijel.
    "Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    k850i
    Operater
    TELE2
    Godina
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ulagat cu u sebe na druge nacine, knjigom ne sigurno.
    za mene je to obicno tracenje vremena, a ono sto kaze da obogatim rijecnik, to nek prodaje svicarcima a ne meni

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Trenutno X1 5130xm
    Operater
    BonBon Vip
    Godina
    34
    Bodovi
    9.429
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ulagat cu u sebe na druge nacine, knjigom ne sigurno.
    za mene je to obicno tracenje vremena, a ono sto kaze da obogatim rijecnik, to nek prodaje svicarcima a ne meni
    tak i ja kazem =) meni frendica preprica svaku lektiru i dobim 2-3 ... meni dovoljno =)

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 10 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Nerješivi zadaci...
    By Krompirko in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 37
    Posljednji post: 23-11-2010, 15:35
  2. lektire
    By T o m o T in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 13
    Posljednji post: 29-09-2010, 10:45
  3. Molim pomoć!MPx200,hard reset???Trebam pomoć