Mini Philips jukebox--->400 eurona
http://www.iskon.hr/tehnoklik/radna/...5/0385006.html
kazem vam, iPod 10Gb. i nije skup
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Mini Philips jukebox--->400 eurona
http://www.iskon.hr/tehnoklik/radna/...5/0385006.html
To i ja tvrdim (25 sati = kad več imaš tolko mjuze na 20/40/60 GB, onda s tim možeš putovati kroz vremenske zone i lako dobiješ 25 sati )Poslao: Eminem
...otkad dan ima 25 sati...
...a po pitanju mjuze...meni je i 1 GB previše...planiram si uzet neki mp3 player od 256 mb i to mi je sasvim dovoljno...a 40 il 60 Gb...stvarno previše,ma nek ti imaš cijeli hard na njemu,al šta vrijedi kad ni 1/10 od toga nećeš preslušat u 7 dana...![]()
![]()
iPod je iPod, sve ostalo su obicni mp3 player![]()
on je car, kralj, on rula.... btw, puno je jeftiniji od one cijene sto ju je cyb naveo
mislim da je u americi oko 200bucks
a po cemu boljih? pa to je toliko savrsena stvar da jednostavno se nemoze napravit bolje.....
jedino mozda bi bilo dobro da baterija traje duze....
ma ipak mislim da je 2800kn (10gb) preskupo za ono kaj meni treba. vidio sam creativov 40gb za te novce, a dok jos bude kod mene po istoj ce cjeni kostati i 60gb tak da nema frke.
ak sam dosad mogo cariti mp3/cd player u dzepu ni mp3 mi nece biti problem. a za opcije me nije briga.vazno da ima ekran s kojeg se vidi sve (detalji o pjesmi, duzina...), da dugo svira s jednim parom baterija i da ima velik kapacitet.
i meni isto. ali ko ga vidi kad je u dzepu, a i ipod mi se cini nekak ko jeftino izraden
Onda ga nisi vidio u živo. Iza ima metalni poklopac sa ugraviranom jabukom i ostalim podacima, od naprijed je čvrsta bijela plastika. I još nešto, iPod nema gumbe nego senzore pa ti se u džepu ne može slučajno nešto pritisnuti ako zaboraviš uključiti holdPoslao: ..::HRCO::..
i meni isto. ali ko ga vidi kad je u dzepu, a i ipod mi se cini nekak ko jeftino izraden
@IggXy
iPod je puno manji i duplo tanji od creative-ovog Zena
Bookmarks