Mislim da smo shvatili jedanput. Ne moraš u svakoj temi vezanoj za ipod objavit oglase. Oustalom ovo nije podforum za oglaseIzvorno postao MANNY
Mislim da naslov govori sve.
iPod je u odlicnom stanju i malo je koristen. Dolazi sa svojom kutijom i svime u njoj (svi kabeli, slusalice i software).
Cijena mu je 1900kn. Ako je to neki problem mozda bi je mogli malo promijenit.
Ako je netko zainteresiran javite se na mail manny_cass@yahoo.com ili na broj 091/517-6531.
I ja se potpuno slazem sa tobom!!!! ovu temu treba prebaciti u oglase.Izvorno postao cyberphere
Pazi tip je napravio 5 postova istog sadrzaja u 5 razlicitih tema! Zar to ne zlasuzuje ban?
Objasnjene i ispriku sam napisao na stranici, kresoml
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=180520#post180520
Koji freak!![]()
Bom Chicka WahWah
sad ste me zbunili... pa zar ipod ne košta (u hg spota) 1700 kn![]()
ima li neki od 20 GB a da je stick i da ima neki display?
ipod mini košta 1700kn, misliš stick kao flash memorije od 20 gb?!
...nema flash memorije u sticku od 20 gbIzvorno postao flea
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ne još,ali za narednih 5 godina vjerujem da to neče biti ništa čudno![]()
isuse mislim na mp3 player da je "štapić" a ne neki četverokut!![]()
nema u stick-u ali ima u tubi!![]()
ne kužim te; slika link?Izvorno postao niten
mislim da si ti na nekoj drugoj valnoj duljini,pojasni ovo? što ti uopče tražiš?:
ima li neki od 20 GB a da je stick i da ima neki display?
.... neman ričiIzvorno postao sodom
pa valjda MP3 player od 20 GBa kako i samo ime teme kaže! al da nije neki četverokut kockast velik itd nego mali lagani ka šta je npr ovaj:
![]()
misli znan da je ovaj od 256 al je postoji od 20 GBa ovakvog ili sličnog oblika
ĐIZS!
Flea mislim da nema malih mp3 playera sa 20GB, flashevi su ti do oko 1GB
flea, ti nemaš riči, pa šta bi onda ja trebo reč, tražiš flash memoriju od 20 gb,takav mp3 player koji ti tražiš napravit če za cca 5 godina
đizs! pa samo pitam... mislim pitam jer ne znan jel ima..Izvorno postao sodom
![]()
Nema još tako malih mp3 playera od 20 gb. Ograničenje flash memorije je oko 1 gb,možda malo više-neznam,a sve iznad toga su ti mp3 playeri sa hard diskom. A hard diskovi su ipak malo većih dimenzija,tako da ćeš na ono što ti tražiš morati pričekati još neko vrijeme. Dok se ne poveća kapacitet flash memorija na 20 gb ili dok se hard diskovi ne smanje na veličinu flash memorija. Sodom kaže 5 godina,ja mislim da će proći manje,jer je tržište mp3 playera jedno od propulzivnijih. Mislim da kroz jedno 2-3 godine možemo očekivati minijaturne hard diskove,veličine flash kartica.Izvorno postao flea
A dotad pogledaj Sonyeve mp3 playere sa hard diskom jer su oni jedni od najmanjih.
zašto bi bilo ograničenje 1gb? pogledaj vidjet češ da se prodaju flash memory key do 4gb....inače u ovomjesečnom bugu mislim da sam vidio,pokazali su prve mp3 playere jedan je iz 98 kolko se sjecam memorije 32mb i zlata vrijedan,...zanimljivo za pogledatIzvorno postao niten
Last time i checked,bilo je 1 gb. Zato sam i napisao da neznam. Ne pratim.
Bookmarks