jel mi moze netko nesto reci o tome?frend mi je to sprzio ali nisam siguran jel ce mi radit zbog cd key-a!jel to mozda netko ima instalirano i da mu radi?bio bi zahvalan na pomoci
jel mi moze netko nesto reci o tome?frend mi je to sprzio ali nisam siguran jel ce mi radit zbog cd key-a!jel to mozda netko ima instalirano i da mu radi?bio bi zahvalan na pomoci
Zadnji uredio sinisa1989 : 21-02-2008 u 14:19
Imas vise verzija,ja sad skidam najnoviju(zauzima double layer),inace ova je super,uglavnom ne treba ti cd key,jer on ga sam scracka,tak da update-ove normalno skidas,evo meni skinuo windows genuine,i ja poludio,mislio da cu morat opet s onim removerom,kad mi dode poruka "your windows is genuine"hehe,dobra stvar je sto dobis dosta programa,i malih tweakova,puno stylova...al ima par negativnih strana,naime nemas log off shortcuta,nemas search shortcuta i run shorcuta,kad odes start menu>my computer,pa kad hoces desni klik da vidis properties ne mozes![]()
mislim da i to nije tak velik problem!samo neznam da ih instaliram jer nisam siguran jel mi treba cd key!i ak treba neznam kojeg treba upisati!e da jel rade svi driveri ko na obicnom xp-u
nemoj instalirat..
netreba ti cd-key
prvih par dana ce radit dobro i onda ce polako pocet jesti sve vise i vise memorije , ubiti os ce postajat sve tezi i tezi![]()
Podvalili su mi drogu u heroin!
ja sam pokuisao skinuti nesto slicno tome... sve to super izgleda... ali pojede s vremenom svu memoriuju...
###1410989180026
hm... svatko kaze drugacije!vidio sam na nekim forumima da ljudi to hvale
Nemoj se igrati s OS-om. Ja sam se igrao i opekao sam se.
kako mislis da si se opekao??? sve zavisi ako je u tebe super masina sa 1-2gb rama... nema ti skoro sta ni pojesti... pokusaj pa ces najbolje zakljuciti da li ti se isplati ili ne!!!
###1410989180026
A s 2gb(kao kod mene) super radi,jedino izbacis nekorisne programe iz startupa,maknes onaj vista sidebar,i sve ce biti pet!
Pa ako te zanima kako izgleda, jednostavno napravi backup starog OS-a,
instaliraj ovo pa vidi.., ako ti se ne svidja lako vratis stari OS i sve 5+,
Takve verzije idu s mnostvom raznih programima koji su korisni i nekorisni,
mislim naravno kako kome, obicno imas mogucnost odabira kod same instalacije pa si instaliraj samo ono sto ce ti trebati.
ja cu nabavit xp ultimate edition by johnny,
vise o tome imate na http://www.winxpu.info
posebno me zanima zbog mogucnosti sucelja od ostalih os-eva (linux, mac..)
ako netko ima ovu verziju neka doda par rijeci..
najvise se bojim da ce jest puno memorije pa u tom slucaju uopce nema smisla sa viste na taj xp ultimate
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks