-Da to je istina da 64 bitni prepoznaju 4Gb rama ali po meni je na Xp-u gubitak novaca imati 4Gb jer nije sasvim iskoristivo tih 4Gb dok je kod Viste vec drugacije , Vista moze iskoristiti 4Gb rama dok Xp ne u cjelosti!
Recite mi nesto vise o ovim windowsima.
Tune up utilities mi preporuca prelazak na 64 bitne windowse da bi bolje iskoristio performanse procesora i samog racunala.
Neki kazu da je jedina prednost sto ucitava vise od 3 gb rama, ja imam 2 tako da mi je to svejdeno.
Kakva je situacija sa driverima, jeli bolja od situacije kod viste za koju jos uvijek nema ponekih drivera?
FORD FOCUS RS500
I like it!
-Da to je istina da 64 bitni prepoznaju 4Gb rama ali po meni je na Xp-u gubitak novaca imati 4Gb jer nije sasvim iskoristivo tih 4Gb dok je kod Viste vec drugacije , Vista moze iskoristiti 4Gb rama dok Xp ne u cjelosti!
znaš šta ću ti reći, sranje jedno veliko...
isprobao sam rad na 64 bitnoj visti, radio sam svega 2 dana... dosadilo mi je...glupo je kad nemaš aplikacija koje će ti iskoristiti tvoj full procesor...
ali još uvijek koristim na lapu 32bitnu vistu, znači da sam se naučio raditi u visti..
zbrisao sam i stavio natrag xp i sad sam sretan i zadovoljan, a da ne pričam o tome, kako natjerati neke stvari da rade, xp - vista, teško, gotovo nemoguće...
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
kažem ti, nećeš osjetiti baš nikakvu razliku, jer nemaš programa koji bi iskoristio cijeli potencijal...
a više manje sad izbacuju sve drivera..ovisi u principu o proizvođaču...
međutim, ne rade svi kako treba..zna se dogoditi da stave krivi driver i onda moraš se snalaziti, tražiti po netu, kako koji...
Znaci ne isplati se.Nista, onda je najbolje cekat izlazak servis packa 3 za windows XP.Samo nisam siguran jeli on ukljucuje i 63 bitnu verziju?
FORD FOCUS RS500
I like it!
bar sam ja dobio takav dojam...isprobavao sam štogod 64bitnih aplikacija...međutim nisam osjetio neku ekstra razliku...da li zbog samog operativnog sustava, da li zbog mojih komponenata u računalu....neznam..
Code:Supported Operating Systems: Windows XP; Windows XP Home Edition ; Windows XP Home Edition N; Windows XP Media Center Edition; Windows XP Professional Edition ; Windows XP Professional N; Windows XP Service Pack 1; Windows XP Service Pack 2; Windows XP Starter Edition; Windows XP Tablet PC Edition Windows® XP
Koliko ja znam SP3 za Xp je izasao,al i njega se treba "klonit" kao i Viste dok se ne ustanovi koliko je potrebno i isplati li ga se instalirati...
Nije jos izasla finalna verzija, tek u drugoj polovici ove godine.Kazu prva testiranja da su kod xp-a poboljsane performanse i do 10 posto.Kod viste nema osjetne razlike!
FORD FOCUS RS500
I like it!
za vistu se priprema SP1
Znam da finalna verzija nije jos izasla,al sam isto tako cuo da ovaj SP3 koji imam nije los i da sve fino radi,doduse nisam ga jos instalirao...
Je, je ja cekam finalnu verziju i bas ocekujem da ce bit jos bolja!
Da, za vistu je SP1 koji je podbacio.
FORD FOCUS RS500
I like it!
nažalost kao i dosta njihovog,vdim da je prije par dana izašla finalna verzija, pa ću ju ja sad probati skinuti i isprobati
Bookmarks