ma evo frend će mi skinit pa ću si ja to spržit, baš mi se i ne čeka mjesec dana na to. a naručiti možeš na valjda službenim stranicama ubuntua ili već kojeg linuxa želiš. a ima ja mislim i na onoj web stranici mojcd.com.
Sta treba napravit da to posalju?
ma evo frend će mi skinit pa ću si ja to spržit, baš mi se i ne čeka mjesec dana na to. a naručiti možeš na valjda službenim stranicama ubuntua ili već kojeg linuxa želiš. a ima ja mislim i na onoj web stranici mojcd.com.
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
opet problem:
ubacim cd u komp dok sam još u windowsima i onda mi se cd-učita i piše starting browser ili tako nešto i to je to. restartiram komp i pojavi mi se izbornik na početku di mogu izabrat strat or install from cd. odem na to i pokaže mi se error reading disc i moram rebootat komp, i tako mi je na bilo čemu u tom izborniku.
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
https://shipit.ubuntu.com/
Ispuni podatke i čekaj.
neplaca ti se to
ok, hvala![]()
Ne plačaš ni poštarinu kad ti stigne.
Ono ti je oštećen CD/DVD koji si skurio. Ponovno sprži CD iz imagea koji si skinuo sa Neta te uključi Verify this disc... u softveru za prženje.
Ako će te tražiti jednostavnu distribuciju uzmite rađe Ubuntu. Problem Ubuntua jest što je to Internet-open distribucija pa ako nemate flat i broadband, zaboravite, jer je svako malo potrebno nešto skinuti sa Neta kad vam zatreba neki lijevi program.
Mandriva i OpenSuse su ti dobri jer po defaultu s njima dolazi dosta softvera (govorim o DVD verzijama), ali nisu toliko intuitivni za konfiguraciju i podešavanje kao Ubuntu.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Potvrđujem, meni je dosta teško na Ubuntuu jer imam obični dial up modem, kojeg sam jedva natjerao da radi.
Da, PPP podrška je katastrofalno riješena u Ubuntuu i generalno Gnome-centric sučeljima...Za Dial-Up su Fedora i Mandriva kudikamo bolje (Mandriva ima podršku za soft-modeme)...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks