Stranica 3 od 3 PrvaPrva 1 2 3
Prikazujem rezultate 51 do 74 od 74
    Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    37
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao no name Pregledaj post
    realno gledano, onog trenutka, kad ti sa 14/15 godina odabereš gimnaziju kao vid tvog daljnjeg školovanja, ti si praktički već tada (iako si možda prezelen za takvo nešto) odlučio da ćeš ti nakon te srednje upisati fakultet, a i završiti ga.
    Ne vjerujem i cvrsto se ne slazem. Znam tocno kako sam ja i mnogi moji poznanici razmisljali pri upisu u srednju skolu - nitko nije znao u koju skolu bi isao, a kud tek faks. A i danas vecina ljudi ne zna kuda bi nakon srednje skole i idu na neki faks samo zato sto znaju jos nekoga tko tamo ide ili im je donekle zanimljivo...
    Glupo mi je uopce sto mutavi teenageri trebaju u najsjebanijim godinama u zivotu birati stvari koje im odreduju ostatak zivota.

po meni, to je čista glupost. jer, šta neki klinjo sa 15 zna di će ga voda odnijeti kroz naredne 4 godine.
    gimnazije možda i jesu malo zastarjel vid školstva, no i dalje se tu ne može bitnije poreći njihova kvaliteta prilikom izbora fakulteta, pošto ti nakon gimnazije imaš predmetne uvjete za gotovo bilo koje visoko učilište u hrvatskoj.
    Za gotovo svaki faks (opet, osim humanistickih znanosti) postoji pripadajuca srednja skola. Cemu onda gimnazije? Sto se tice informatike, elektrotehnike, prirodnih znanosti i jos milijun stvari, u gimnaziji stvarno nista ne naucis.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    43
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam za izbacivanje vjeronauka.
    prvi argument: vjeronauku mjesto nije u skoli, nego u crkvi!
    drugi argument:
    = Citat = Izvorno postao WANKoner1 Pregledaj post
    izborni je, ali u mojoj skoli a i u ostalima je uvijek bilo kad neides na vjeronauk svi te krivo gledaju, onda se nadje jos pametnijih pa kazu da si ateist, srbin...ja sam zato uzeo etiku u srednjoj
    vjeronauk stvara etiketiranje medju ucenicima!

treci argument: vjeronauk je neadekvatan u obliku u kojem se on u nasim skolama provodi, jer ako vec postoji nekakav vjeronauk, onda se on treba omoguciti za djecu svih vjeroispovjesti koja tu skolu pohadjaju! a toga, naravno, nema!
    etika se uzima kao protuteza vjeronauku, no ta dva predmeta se u mnogocemu razlikuju! djeca koja nisu rimokatolicke vjeroispovjesti ovime su primorana uzeti etiku,a time su i diskriminirana, jer djeca rimokatolicke vjeroispovjesti imaju izbor: hoce li kao izborni predmet uzeti vjeronauk ili etiku, dok su djeca drugih vjeroispovjesti primorana uzeti upravo etiku!
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    K800, K320i, 6080
    Operater
    VIP/T-Mobile
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rospaya Pregledaj post
    Ne vjerujem i cvrsto se ne slazem. Znam tocno kako sam ja i mnogi moji poznanici razmisljali pri upisu u srednju skolu - nitko nije znao u koju skolu bi isao, a kud tek faks. A i danas vecina ljudi ne zna kuda bi nakon srednje skole i idu na neki faks samo zato sto znaju jos nekoga tko tamo ide ili im je donekle zanimljivo...
    Glupo mi je uopce sto mutavi teenageri trebaju u najsjebanijim godinama u zivotu birati stvari koje im odreduju ostatak zivota.
    e pa upravo o tome se i radi. gimnazije i jesu prepune onih koji ili ne znaju što bi sa sobom u životu (pa nakon gimnazije završe na ekonomiji), ili su toliko napuhani sa 15 godina da su već ziher da će nakon srednje upisati faks i završiti ga. naravno, ja sad ovdje ne pričam o konkretnoj odluci na koji će se faks ići, nego pričam o odluci da se bilo kakav fakultet upiše i završi.
    znam po osobnom primjeru - moj stari mi je cijelo srednjoškolsko školovanje solio pamet zašto nisam htio upisati gimnaziju (pošto sam u bilo kojoj srednjoj u koju bi se prijavio imao zagarantiran upis).
    ja sam radije odabrao srednju koja mi je nakon završetka donjela zvanje.

a uz to, što se tiče samih gimnazijalaca - u velikoj većini slučajeva oni smatraju da pohađaju najelitniju školu koja postoji, i da su superkul...

= Citat = Izvorno postao rospaya Pregledaj post
    Za gotovo svaki faks (opet, osim humanistickih znanosti) postoji pripadajuca srednja skola. Cemu onda gimnazije? Sto se tice informatike, elektrotehnike, prirodnih znanosti i jos milijun stvari, u gimnaziji stvarno nista ne naucis.
    tu si u krivu.
    hoćeš primjer?

2005. sam upisao kemiju na pmfu. od nas 98 (ili 100) koliko nas je bilo na prvoj godini, samo nas nekoliko je bilo iz tehničke škole sa područja kemije (kemijski i farmaceutski tehničar)...sve ostalo su bili gimnazijalci

ni u jednoj školi ne naučiš ništa, ako ne želiš naučiti.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC DesireHD
    Operater
    VIP
    Godina
    43
    Bodovi
    21.621
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.621, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Na stranu što se kod nas većina poslova dobiva preko veze, ali ako se ne želiš odmah specijalizirati, Gimnazija je jako dobar izbor, a upis fakulteta, ako želiš imati kakav takav posao da ne preživljavaš nije opcionalan odabir nego potreba. Zato ti Rospaya ne stoji argument da nećeš sa drugim srednjim školama morati upisivati faks. Morat ćeš...a sad da li ćeš ga završiti ili ne, ovisi kakvi su ti prioriteti.

A što se tiče vjeronauka, ja sam definitivno da se izbaci, jer je to stvar vjere pojedinca, a ne obrazovanja. A kod nekih spaljenih staraca nemaš uopće izbor - vjeronauk i gotovo. Jer kad provedeš sat vremena tjedno u onoj mind-washing instituciji i ne dolaziš da se pomoliš Bogu, nego slušaš svećenika šta ima za reći i naravno da se vidi da si tamo, jasno je da ti dijete koje je tek krenulo u srednju školu nema nikakvog odabira nego da izabere vjeronauk.
    Tko se ljuti, uvalim mu kruti...

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    k850i
    Operater
    TELE2
    Godina
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
    ja sam za izbacivanje vjeronauka.
    prvi argument: vjeronauku mjesto nije u skoli, nego u crkvi!
    drugi argument:

vjeronauk stvara etiketiranje medju ucenicima!

treci argument: vjeronauk je neadekvatan u obliku u kojem se on u nasim skolama provodi, jer ako vec postoji nekakav vjeronauk, onda se on treba omoguciti za djecu svih vjeroispovjesti koja tu skolu pohadjaju! a toga, naravno, nema!
    etika se uzima kao protuteza vjeronauku, no ta dva predmeta se u mnogocemu razlikuju! djeca koja nisu rimokatolicke vjeroispovjesti ovime su primorana uzeti etiku,a time su i diskriminirana, jer djeca rimokatolicke vjeroispovjesti imaju izbor: hoce li kao izborni predmet uzeti vjeronauk ili etiku, dok su djeca drugih vjeroispovjesti primorana uzeti upravo etiku!
    ah, pazi sad...diskrimirana...mozda je ovo zatucano misljenje od mene ali sta nije hrvatska katolicka drzava pa prema tome ucimo katolicki vjeronauk.., razmislja se o izbacivanju vjeronauka iz skole, a ti bi da ubacimo jos i islamski ili kakav vec ima..., ja se dam kladit da se u saudijskoj arabiji uci islamski vjeronauk kao "glavni predmet"

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy S
    Operater
    T-Crap
    Bodovi
    14.706
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.706, Nivo: 29
    Bodovi: 14.706, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Što bi se trebalo promijeniti?
    Ja predlažem uvođenje ocjena od 1 do 10.
    Razlog? Uzmite primjer:
    xy: prošo sam s 4 a niš nisam učil :::: odnosno, s 3.5::::
    yx: a ja isto s 4, a učil sam ko konj ::: točnije, sa 4.4:::
    Znači, prema tome, u istom su košu, a razlika u učenju je ipak prevelika.
    Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    k850i
    Operater
    TELE2
    Godina
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa u tom si u pravu, ja kog god da pitam proso je s 4, ali uvijek pitam koji prosjek i uvijek sam pitan koji prosjek...

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    43
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao WANKoner1 Pregledaj post
    ah, pazi sad...diskrimirana...mozda je ovo zatucano misljenje od mene ali sta nije hrvatska katolicka drzava pa prema tome ucimo katolicki vjeronauk.., razmislja se o izbacivanju vjeronauka iz skole, a ti bi da ubacimo jos i islamski ili kakav vec ima..., ja se dam kladit da se u saudijskoj arabiji uci islamski vjeronauk kao "glavni predmet"
    nisi me shvatio, nisi citao.. odmah sam rekla da sam ja ZA izbacivanje vjeronauka! uvodjenje vjeornauka drugih vjera navela sam tu samo kao primjer da opisem diskriminaciju! naravno da je nerealno uvoditi bilo kakav dodatni vjeronauk u skole, ali time je i ovaj postojeci jednako nerealan!! i tu uopce ne moze bit opravdanje to se u hrvatskoj vecina ljudi izjasnjava da je rimokatolicke vjeroispovjesti! ostatak nije te vjeroispovjesti i time je diskriminiran!
    zamisli si da sutra iz nekog razloga moras odesliti u neku drzavu gdje je stanovnistvo vecinom islamske vjeroispovjesti! da tamo moras dovrsiti skolovanje! kako bi se ti osjecao da ti se u skolskom sustavu namece samo islamski vjeronauk, i naravno da si etiketiran ako ga ne pohadjas.. isto je i s nasim sustavom.. kuzis sad?
    mi se volimo kitit pridjevom da smo demokratska drzava, a vec od malih nogu, od prvog razreda osnovne skole sustav ti pokazuje da nije tako: il ces ic na rimokatolicki vjeronauk ili na nikakav! di je tu demokracija.. that's my point..
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialYour first GroupVeteranTagger First ClassOverdrive
    Nagrade:
    Master Tagger

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia 8, Xperia X Compact
    Operater
    tomato, Vip
    Godina
    34
    Bodovi
    59.097
    Nivo
    59
    Bodovi: 59.097, Nivo: 59
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam za izbacivanje vjeronauka iz škola, taki tak imamo više od 30 školskih sati tjedno (34 sata, a zakonski bi trebali imati 30).
    Jest da je gimnazija teška, ali ipak tu si informiran i o drugim stvarima koji proširuju opću kulturu. To je posebno dobro u npr. kvizovima, križaljkama, a i u upućenosti u današnji svijet...
    Svijet Interneta, globalnog sela i svakakvih drugih noviteta...
    Ne velim da su strukovne škole bezveze, dapače osobe koje su upisale točno usmjerenje znaju koji im je cilj u životu, a ja još ne znam kaj bi bil u životu, pa je to bio razlog upisivanja u gimnaziju.
    Žao mi je kaj je latinski jezik obavezan jezik, da bar je on izborni, jer isto znam da neću biti doktor ili tako nešto slično...
    U vezi gradiva, mislim da bi trebalo malo manje detalja na nekim predmetima, kao što su npr. godine u povijesti ili broj stanovništva svakog sela u Čileu ( )

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    K800, K320i, 6080
    Operater
    VIP/T-Mobile
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ajde ti meni, molim te, objasni, što bi ti onda učio iz povijesti, ako ne godine??

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    37
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao T-Maca Pregledaj post
    Zato ti Rospaya ne stoji argument da nećeš sa drugim srednjim školama morati upisivati faks.
    Nisam to nigdje napisao, nego sam samo htio napomenuti kako su gimnazijalci premalo pripremljeni za svaki faks osim nekih humanistickih.
    Ako netko zna sto zeli u zivotu bolje je da ode u strucnu srednju skolu.

Meni vec godinama gimnazijalci (posebno MIOC-ani, jel ) sole pamet sa svojom skolom i koliko su gimnazije bolje nego strucne skole...
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    k850i
    Operater
    TELE2
    Godina
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tako je i kod mene, odem u teslu (prva ili druga najbolja u zagrebu ako sam upucen)i ekipa koja ode u neku obicnu gimnaziju mi soli pamet kako je njihova skola sto put bolja i teza...nemaju blage veze uopce...

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    K800, K320i, 6080
    Operater
    VIP/T-Mobile
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tesla?

ahahahahahahahahahaahhaha...

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    k850i
    Operater
    TELE2
    Godina
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onda sam ocito neupucen

koje su najace u zagrebu tehnicke?
    ja sam cuo da je rudjer pa tesla...

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialYour first GroupVeteranTagger First ClassOverdrive
    Nagrade:
    Master Tagger

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia 8, Xperia X Compact
    Operater
    tomato, Vip
    Godina
    34
    Bodovi
    59.097
    Nivo
    59
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ajde ti meni, molim te, objasni, što bi ti onda učio iz povijesti, ako ne godine??
    Mislim,da se malo smanji broj godina....
    Da ostanu samo one najvažnije...

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    k850i
    Operater
    TELE2
    Godina
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne nego da pisu samo stoljeca ili tisucljeca

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Motorola ZN5
    Operater
    Tele2, Wind
    Godina
    34
    Bodovi
    7.213
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.213, Nivo: 20
    Bodovi: 7.213, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
    nisi me shvatio, nisi citao.. odmah sam rekla da sam ja ZA izbacivanje vjeronauka! uvodjenje vjeornauka drugih vjera navela sam tu samo kao primjer da opisem diskriminaciju! naravno da je nerealno uvoditi bilo kakav dodatni vjeronauk u skole, ali time je i ovaj postojeci jednako nerealan!! i tu uopce ne moze bit opravdanje to se u hrvatskoj vecina ljudi izjasnjava da je rimokatolicke vjeroispovjesti! ostatak nije te vjeroispovjesti i time je diskriminiran!
    zamisli si da sutra iz nekog razloga moras odesliti u neku drzavu gdje je stanovnistvo vecinom islamske vjeroispovjesti! da tamo moras dovrsiti skolovanje! kako bi se ti osjecao da ti se u skolskom sustavu namece samo islamski vjeronauk, i naravno da si etiketiran ako ga ne pohadjas.. isto je i s nasim sustavom.. kuzis sad?
    mi se volimo kitit pridjevom da smo demokratska drzava, a vec od malih nogu, od prvog razreda osnovne skole sustav ti pokazuje da nije tako: il ces ic na rimokatolicki vjeronauk ili na nikakav! di je tu demokracija.. that's my point..
    u demokraciji se sistem prilagodjava vecini, vecina donosi odluke. kao da kazes da bi za svakog tko ima odredjena uvjerenja odredjena stranka mora biti na vlasti kako nitko nebi bio diskriminiran...
    kao sto znamo hrvatsko stanovnistvo je u velikoj vecini rimokatolicko i takav se vjeronauk onda treba uciti u skolama, a manjinama ako ne pase preostaje etika.

EDIT: @WANKoner1 - rudjer je vodeca u zagrebu

Super-forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC DesireHD
    Operater
    VIP
    Godina
    43
    Bodovi
    21.621
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gimnazija teža...LOL, tko to prosipa lafine Gimnazija je samo teža zbog toga što nema point of interest, učiš stvari koje te ne zanimaju. Osim toga gimnazija te pripremi teorijski za prijemne ispite, pogotovo ekonomsko-humanističke, ali i prirodne odn. tehničke predmete. It's just the way it is...
    Tko se ljuti, uvalim mu kruti...

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    k850i
    Operater
    TELE2
    Godina
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gljiva1000 Pregledaj post
    u demokraciji se sistem prilagodjava vecini, vecina donosi odluke. kao da kazes da bi za svakog tko ima odredjena uvjerenja odredjena stranka mora biti na vlasti kako nitko nebi bio diskriminiran...
    kao sto znamo hrvatsko stanovnistvo je u velikoj vecini rimokatolicko i takav se vjeronauk onda treba uciti u skolama, a manjinama ako ne pase preostaje etika.

EDIT: @WANKoner1 - rudjer je vodeca u zagrebu
    e upravo sam to ja htio reci, ti si se bolje izrazio

znam da je rudjer vodeca, pa sta nije onda tesla poslije rudjera :/

Hardcore forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Godina
    33
    Bodovi
    18.575
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.575, Nivo: 33
    Bodovi: 18.575, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Most Wanted Pregledaj post
    da baba ima k**** bila bi djed
    Da je baba muško zvala bi se duško
    Imam ja profesora iz matematike koji me mrzi...ne može me vidit....lik je mentalno bolestan,išao me udarit,i ništa nije bilo,ravnatelj nije ni reagirao kad sam mu rekao....neki dan u sred sata povratio profa po klupi i podijelio jedinice onima koji su se smijali....lol...pa što bi mi tu trebali radit???
    Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma sve treba promijenit!!!!! I što mlađe nastavnice/profesorice uvest!!!!

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao F.E.A.R. Pregledaj post
    Da je baba muško zvala bi se duško
    Imam ja profesora iz matematike koji me mrzi...ne može me vidit....lik je mentalno bolestan,išao me udarit,i ništa nije bilo,ravnatelj nije ni reagirao kad sam mu rekao....neki dan u sred sata povratio profa po klupi i podijelio jedinice onima koji su se smijali....lol...pa što bi mi tu trebali radit???
    šta bi trebali raditi?

ako već oćeš istjerati pravdu, daš slučaj u novine, uzmeš odvjetnika i profesora tužiš za fizičko zlostavljanje, obavijestiš pravobraniteljicu za djecu, . . .

svašta se može napraviti ako se zna, a i ako ti se da s time za*ebavati . . .
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    SE Z310i (slatkica) :)
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Treba izbacit latinski osim u klasičnim gimnazijama i smanjit lektire. Ovaj tjedan sam morala pročitati 2 knjige od 150 i 200 stranica. Nije normalno!!!

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    Sony Xperia Z
    Operater
    T-mobile
    Godina
    34
    Bodovi
    14.010
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.010, Nivo: 28
    Bodovi: 14.010, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jbt meni su profesorice i profesori sve babe tamo imam samo iz racunalastva maldog prof i iz hrv to je sve

Stranica 3 od 3 PrvaPrva 1 2 3

Slične teme

1. [N95] kako promijeniti font
    By 007jaran in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 16-03-2008, 16:07
  2. Kako promijeniti DRM grafiku!??
    By bubyx in forum Motorola
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 17-12-2006, 13:14
  3. ...trazim zamjenu dosadasnjem...
    By Xeicon in forum Mobil Internet c@fé