V3x po defaultu moze sazvakat kartu do 2Gb,tako da je po meni kartica crkla. Za svaki slucaj uvjeri se u to preko drugog moba,ispusi kontakte i utor,ili ju baci u smece. Druge ti nema...
V3x po defaultu moze sazvakat kartu do 2Gb,tako da je po meni kartica crkla. Za svaki slucaj uvjeri se u to preko drugog moba,ispusi kontakte i utor,ili ju baci u smece. Druge ti nema...
Ne treba mu p2k driveri ako hoce samo na karticu prebaciti,i driveri koje je dobio su dovoljni da mu prepozna mob; u svakom slucaju kao kaj su ti gore vec rekli promijeni samo usb utor-spoji mob na kojem u ovom slucaju nije vazno na kojim je postavkama-usmjeri na drivere sa cd-a ako ga imas i pici
Ali ako ni tako nece ici (jedna od mogucnosti je da si karticu koristio na drugom mobu) trebao bi format kartice napraviti (nadam se da je prazna)
Nadam se da ce ti ovo pomoci!!
EDIT: Kaj se tice ovoga sa koristenjem kartice na drugom mobu,vjerujte da sam do toga dosao poslje 1 potrgane kartice (izivcirala me) i jos jednom nakon toga sa drugom koju sam imao na samsungu i stavio u rolu kad ono nema je nigdje,formatirao i sad radi!
Ako vec ne funkcionira preko kartice,mogu li ikako pohraniti pjesme i ostalo na mobitel.
Jeli samo izgasim memory card i upalim data connection!
Zadnji uredio Inovator : 19-02-2008 u 14:18
Bookmarks