Odi u povezivanje-->USB postavke i vidi što ti je uključeno. Ako hoćeš nešto prebaciti na mob na karticu, u postavkama ti treba biti označena opcija "Memorijska kartica"
Imam motorolu v3x.Skinuo sam drivere za nju i prikljucio mob na usb i povezao sa kompom.Kad otvorim my computer imam novi e: drive (koji je ustvari usb)
Kad pokusam da ubacim nesto u njega ,izbaci mi kao upozorenje please insert disk to E: !
Gdje mi je problem?Kako da ubacim pjesme i ostale stvari na mobitel.
Odi u povezivanje-->USB postavke i vidi što ti je uključeno. Ako hoćeš nešto prebaciti na mob na karticu, u postavkama ti treba biti označena opcija "Memorijska kartica"
Ma upalio sma sve kako treba!
koliko je kapacitet kartice?
Ja sam imao takav problem sa V360, kupio sam karticu od gige i u mobitelu je radila odlično,ali preko kompa nikako, u 100 pokušaja jednom je proradilo, mjenjao sam MP-ove i ništa. Na kraju sam zamjenio tu 1gigu sa 512MB i od tada nemam problema!
Probaj očistiti kontakte možda će pomoći!
Kakve veze driveri imaju s karticom...?
Pa nema veze to..ja sam postavio pitanje za drivere? dali su p2k ili oni što dobiješ na Cd-u sa mobom(dobro,vjerojatno su i oni p2k...)... A ovo s karticom..zanima me šta će pisat ako izvadi karticu van,dal će ga isto očitavat kao E particiju ili...jednostavno me zanima,da se može znat šta dalje
EDIT: Smuchac,pa nema te...![]()
Zadnji uredio The Judge : 18-02-2008 u 19:04
V3x po defaultu moze sazvakat kartu do 2Gb,tako da je po meni kartica crkla. Za svaki slucaj uvjeri se u to preko drugog moba,ispusi kontakte i utor,ili ju baci u smece. Druge ti nema...
promjeni USB port na kompu.
Ne treba mu p2k driveri ako hoce samo na karticu prebaciti,i driveri koje je dobio su dovoljni da mu prepozna mob; u svakom slucaju kao kaj su ti gore vec rekli promijeni samo usb utor-spoji mob na kojem u ovom slucaju nije vazno na kojim je postavkama-usmjeri na drivere sa cd-a ako ga imas i pici
Ali ako ni tako nece ici (jedna od mogucnosti je da si karticu koristio na drugom mobu) trebao bi format kartice napraviti (nadam se da je prazna)
Nadam se da ce ti ovo pomoci!!
EDIT: Kaj se tice ovoga sa koristenjem kartice na drugom mobu,vjerujte da sam do toga dosao poslje 1 potrgane kartice (izivcirala me) i jos jednom nakon toga sa drugom koju sam imao na samsungu i stavio u rolu kad ono nema je nigdje,formatirao i sad radi!
Ako vec ne funkcionira preko kartice,mogu li ikako pohraniti pjesme i ostalo na mobitel.
Jeli samo izgasim memory card i upalim data connection!
Zadnji uredio Inovator : 19-02-2008 u 14:18
spoji preko P2K Tools i stavi mob na Data/Fax (Podatkovna veza) i onda ćeš imati sve particije moba s karticom pa tako prebaci kad ovako već neće nikako...
|\/|0T0r0La
Ili si skini Motorola phone tools pa mozes i s njim...
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=257
Ma do kartice je ipak bilo,nesto se pokvarila.Mogu li ikako preko usb-a prebaciti na mobitel neke slike iako nemam karticu.Kako da namjestim postavke?
Gdje da nastelim data/fax? I kako da se spojim P2K tools ,nekopcam!
Pa pobogu covijece! Odes u povezivanje gdje ces naci USB postavke u kojima mozes odabrati izmedu data/fax veze,i veze s memorijskom karticom. Posto si reko da memorijske kartice nemas jer je crkla samo odaberi data/fax vezu (ili ce mob sam na nju prebaciti jer nema kartice),pokreni program i spoji mob. U cemu je problem...?
POkreno program ukljucio data,kako ga spojiti?
Upalim P2K mobitel prikacio na usb.Sta sad?
Zadnji uredio Inovator : 25-02-2008 u 13:19
I šta ti sad pokazuje u programu? Dal je mob connected?
Ako je spojen.."refresh list"..opcija...da ti očita fajlove na mobu,zatim imaš opcije "download" i "upload"....
Ako želiš stavit,recimo sliku,odeš na folder. a/mobile/picture/
i zatim na "upload" i odabereš sliku koju već hoćeš i stisneš OK. I ode slika na mob.....![]()
Bookmarks