ovak. original canon punjac i baterije oko 200-300kn ovisi o ducanima (potrazi na internetu te pogledaj cijenike ducana). u metrou punjac i cetiri baterije 60kn (800mAh)
Ovako odlučio sam da ću kupiti fotić canon a70, koji dođe 1896kn u Forsteru, uzet ću ga na firmu tako da ćeme doći oko 1480kn!
Pošto vjerojatno ne dobim sa njim punjač i baterije, molim vas da mi kažete gdje da to ima za kupiti i po kojoj cijeni jer u forsteru nema. Koliko dođu baterje a koliko punjač i gdje? Hvala
ovak. original canon punjac i baterije oko 200-300kn ovisi o ducanima (potrazi na internetu te pogledaj cijenike ducana). u metrou punjac i cetiri baterije 60kn (800mAh)
Duracell proizvodi odlicne punjive baterije za digitalne aparate. Kapacitet im je 1800 mAh.
Potrazi ih po Getrou, nekad su ih imali.
Nemoj uzimat baterije malog kapaciteta, blic, ekran i aparat "ispiju" ti ih dok kazes keks.
Kad sam ih ja kupova, sve skupa oko 500 kn, prije dvije godine.
Jedina nezgoda je sto je ovaj njihov punjac koji sam ja nasao univerzalan (za sve standardne vrste baterija), pa je poveci, inace u c-730 koji jede baterije, ove sa svim ukljucenim i slikanjem, izdrze i do 4 sata.
uglavnom. sto ti je veci kapacitet bat. to duze fotic ima radno stanje, ali ce i kostati.
Razmisli koliko hoces da ti fotic radi. Vjeruj, najcesce se isplati platit malo vise za dobre baterije. Pogotovo kad negdje odes. Ja "nosam" cak tri para za svaki slucaj, jer za poludit je kad baterije odu, a nigdje u blizini mjesta gdje bi kupio nove.
isti problem
Bookmarks