Oprostite ako je ovo već bilo, no nakon dvadeset min. traženja po forumu neuspijevam pronaći odg.
Dakle, imam K1 sa brandiranim Vodafone softverom. Kupljena je u inozemstvu. Postoji li nebrandirani (originalni) frimware/flash za taj model, te ako postoji - koji preporučujete?
Hvala!
karabaja @ gmail.com
ja a sto ce ti novi fw kad imas te skinove
Nokia 6060 -> Nokia 6030 -> Samsung e700 -> Samsung -> e800 -> Sony Ericsson k510i -> Sony Ericsson k700i -> Samsung e250 -> Samsung j700 -> Samsung e250(again) -> Samsung S5230 - tocco lite
:)
Nejasno mi je sad o čemu govorite.
Znam da sam svojevremeno skinuo frimware za v547 kako bih uklonio modirani od T.mobile-a.
karabaja @ gmail.com
Zadnji uredio The Judge : 16-02-2008 u 23:17
evo feedbacka: stavio sam R4527_G_R4527_G_08.22.07R_PDS012_LP0039_GSTCNRYRTD
i LP koji si mi preporučio.
Radi just fine. vodafone bye bye!
hvala ti još jednom!
karabaja @ gmail.com
DOPUNA: kod prosljeđivanja slikovnih poruka (ne MMS-a) mi se javlja poruka: "sadržaj nije podržan, ne može se mijenjati".
Zbunjen sam. U čemu je problem?
karabaja @ gmail.com
Moguce da je bug u MP-u,a moguce je i da se desio overflow datoteke,tj toliko je velika da je sam mob ne meoze otvoriti,i zato ti kaze da je ne podrzava. Ako je slika ogromne rezolucije,mob je naravno nece otvorit. Nadam se da si na ovo mislio,i da se radi o prenosu slike putem bluetootha...
Ovako, ne radi se o MMS-u, nego o EMS-u.
Ovdje su me uputili u editiranje seema: http://www.modmymoto.com/forums/showthread.php?t=29042
međutim to što sam napravio, a kako možete vidjeti, ne funkcionira. i dalje ne mogu ubaciti EMS sličicu.
karabaja @ gmail.com
Ajde da ne kompliciramo evo link za drugi flah,pa probaj...
DOWNload
Sad nešto gledam...kak su ti atributi postavljeni na tim EMS sličicama?
Zadnji uredio Inovator : 21-02-2008 u 20:12 Razlog: druze, koristi EDIT
I ništa?
Sad ću probat editirat ovaj tvoj seem pa ti javim....
EDIT: Evo nešto sam prčko,pa probaj http://rapidshare.com/files/93990389...0001.seem.html
Zadnji uredio The Judge : 22-02-2008 u 18:28
Hvala ti na trudu, no ne funkcionira. Nema veze. Iskemijat ću nešto...
karabaja @ gmail.com
Bookmarks