A sta drugo nego kod nekog lokalnog servisera za racunala i racunalnu opremu i komponente,mada mislim da mu nema spasa posto je takva sudbina zdesila komp...
Pozdrav!
Nisam znao gdje da stavim ovu temu, pa mi se ova cinila naj prikladnija. Ovako, imam jedan Philipsov monitor koji kada ga uključim u struju i na grafičku ne prikazuje sliku. Zakljucio sam da nije problem u struji, jer svjetli lampica oko gumba kada se upali, ali slike nema. Kada probam s drugim monitorom ima slike, znaci nije problem u kompu. Ja mislim da mi je otiso kabel koji spaja graficku i monitor, jer mi je komp na kojem sam imao monitor "zgorio", skurilo mi se sve (maticna,graficka,procesor,hard,cd rom). Ako je to, tko bi mi mogao popravit i za koliko?
Hvala!!!!!
A sta drugo nego kod nekog lokalnog servisera za racunala i racunalnu opremu i komponente,mada mislim da mu nema spasa posto je takva sudbina zdesila komp...
pise li ti na ekranu da nema signala?trebalo bi pisati ako je do kabela(ako nije neki prastari)
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Da, pise da nema signala
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
kabel je sto posto.odnesi kod servisera ili ako imas garanciju probaj
Nokia 6060 -> Nokia 6030 -> Samsung e700 -> Samsung -> e800 -> Sony Ericsson k510i -> Sony Ericsson k700i -> Samsung e250 -> Samsung j700 -> Samsung e250(again) -> Samsung S5230 - tocco lite
:)
Hvala, i koliko to kosta? Dal bi to mogao sam promijenit?????
vga kabel ti dodje oko 20kn![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Zna li tko kojeg servisera u podrucju susedgrada?
Bookmarks