pa ne izgleda loše, igrao sam 18WOS, a to je isto što i king of the road. ali da trebali bi možda napraviti te bolje kuteve kamere i modoe za igru tipa ree ride....
je simulacija voznje autobusa. najbliza usporedba - 18 weels of steel.
grafika je ok, puno bolja od 18wos, ali i igra je novijeg datuma (izasla sredinom 2007).
dakle vozite autobus po gradu i kupite ljude na stanicama. morate pazit na prometne propise. uspjesnost voznje ocituje se bodovima..
meni je bilo zabavno par rundi odvozit, poslje postaje dosadno.
igra ima samo 60ak megabajta, sto je s jedne strane pozitivno (dosta toga su utrpali u tih par mb i graficki je na razini puno vecih igara) ali i negativno u cjelokupnom pogledu (igra je premala, prekratka... nema masu mogucnosti tipa free ride, multiplayer, mozda kakav career mode, skola voznje itd..)
sta jos vise ide na zivce - samo je jedna kamera odnosno pogled. mogli su bar staviti malo udaljeniji pogled radi bolje preglednosti, a bilo bi i super da ima pogled sa vozackog mjesta. preveliki propust radi kojeg igra puno gubi na igrivosti..
tkđ bi bilo lijepo vidjeti prave modele autobusa npr mercedes, neoplan itd
ima tu puno stvari koje treba doraditi i detalja koji fale
steta da ne naprave potpunu igru da se u voznji stvarno moze uzivati.
dok ne dosadi, naravno. ali bolje i to kad pravi bus ionako necu nikada vozit..![]()
slike:
http://www.busdrivergame.com/images/...busdriver7.jpg
http://www.busdrivergame.com/images/...busdriver1.jpg
http://www.busdrivergame.com/images/...usdriver3s.jpg
web
download demo
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
pa ne izgleda loše, igrao sam 18WOS, a to je isto što i king of the road. ali da trebali bi možda napraviti te bolje kuteve kamere i modoe za igru tipa ree ride....
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
Igra je interesantna!
Nema klasičnoga divljanja nego kao i GPP
Pišite iskustva tko je probao!
EDIT: Zaboravio sam reći da su nerealni u pitanju ubrzanja i kočenja nažalost ali OK nije to konkretna simulacija!
Zadnji uredio flOoKi : 17-02-2008 u 00:27
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
...koliko vidim po grafici - baš i ne oduševljava...al ipak, 60mb za takvu igru je...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
to za kočenje i ubrzavanje, ima isti problem i u igri 18 wos, ubrzava presporo, a tako i koči, previše proklizuje. vjerojatno isti engine....
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
fora je... za ubijat dosadu...
a kod 18 wheels of steel mi je bilo fora
kaj si mogao ostati bez goriva ili ti se počinje spavati (zatvaraju ti se oči)
![]()
Evo ja isprobao,fora je igricaFora je što se mora davati žmigavac,ne smije se naglo zakočiti jer se onda putnici "useru" (
) itd. Naravno,može se puno toga poboljšati,prije svega,kao što su već neki prije rekli ovo za ubrzanje i kočenje... Sve u svemu,vrlo dobra igrica za razbit dosadu
![]()
igro sam i mogu rec da igra jako brzo dosadi...
18 wheels of steel je puno bolji...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
presao sam igru, tj. prosao svih 5 'levela'. nekako sam se nadao da ce se nakon zadnjeg odvozenog nesto novo otvoriti, mozda jos koji level al nista od tog.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Igra je dobra.
Flooki, imaš nešto najbliže Setri, to je onaj žuti, do pred kraj Izbornika.
Ja sam skinuo demo verziju.
Što, ne postoji mogućnost skidanja igre u full verziji? Ostalo mi je još nekih 40 minuta triala, a igra je zakon za dokoličarenje. Nema živciranja.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
meni igra ne radi, tj. instaliram je i uđem u nju, a sve što vidim je izbornik, ne vidim bus kak se vrti, već samo njegova svjetla . . .
a kad uđem u vožnju, sve je mračno . . .
vide se oni bodovi i sve okolo, ali ulica i pogled sa vozačevog mjesta se ne vidi . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
George Eliot
Meni isto zapinje. Slika mi nije preko cijelog ekrana nego se umanji, nekada ne mogu pratiti ona neg. bodove.
Kako se mišem ne može igrati, a nisam pročitao, ljudi, na koju tipku se pale žmigavci (lijevi i desni?).
E, da, ako netko ima krekiranu igru bilo bi jako dobro.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Zadnji uredio flOoKi : 17-02-2008 u 00:28
George Eliot
Imam tu igru instalirano,i igra mi je odlicna,volim simulacije vožnje igrao sam sve sa kamionima sve nastavke 18Wos-a,king of the road, i sada cekam da izađe Rign n roll i Euro Truck simulator, koloko sam vido na netu za te dvije igrice da ce biti odlicne.
Imam tu full verziju već par mjeseci, al čim počnem igrat igru misija-dvije i bok, dosadi mi... svakih par tjedana ju pokrenem....
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Bookmarks