ovako sve što radite na mobu morate ponoviti od broja 1 nadalje ali uvijek ne samo prvi put.
jel ima tko program za pamčenje kodova.
ovako sve što radite na mobu morate ponoviti od broja 1 nadalje ali uvijek ne samo prvi put.
To ne postoji za samsung mobitele.jel ima tko program za pamčenje kodova.
Alienware je li znas zasto mi dosta igrica a pogotovo aplikacija nece da radi na G800. Konkretno sam isa prebacit onaj tvoj StudentsCalc i nece da mi radi. Napravia sam mu jad file i to sve uredno pribacia i nece da udje u njega. samo me izbaci kad idem uc.
No idea možda nije podržan,pogledaj na Getjar.com za apps
a koje komplikacije sa tom samsung javom.
a kako da se izbjegne "mijesanje" ikona od igara ili programa, s ovim programom se nemogu folderi prebacivat, pa ako ima neko rijesenje molim da ga podjeli samnom![]()
nikako probao ja odvojiti prg i games ali nevidiš prg samo games.
unistava me ovo instaliranje aplikacija. 2 uspijem, pa 10 ne. onda neke uspiju unistiti i ove dvije sto rade. Ma katastrofa. Valjda ce se pojaviti neki bolji sistem instaliranja, jer ovaj nije bas uspjesan
A sad sam malo to proucio s ikonama i uspio sam rijesit da se ne mjesaju tako da sam u .jar fileu promjenio ime ikone na npr djelomicno ime igre i u "MANIFEST.MF" promjenio ime na 2 mjesta tocnije ovo:
MIDlet-Icon: icon.png
MIDlet-1: xxxx, /icon.png, House
na isto ime kao i one koje sam u koraku prije odredio koja se nalazi u rooteu od .jar filea,...nadam se da razumjete hehe![]()
![]()
ne, ovako ajd ti lijepo otvori to što si mijenjao pa napravi slikicu preko prt scr gumba na tipkovnici te peinta u vindovsima.
ipak je bolje pogledati nego nagađati.
hvala na trudu.
1. Otvoris JAR file sa Win Rarom
2. Odes u "META-INF" Folder, unutra je "Manifest" file, otvoris ga sa notepadom kao sto je prikazano na slikama:
I na kraju to ajmo reci "compajlas" sa JAD Makerom prebacis, i ako nemas ikone s istim imenom radit ce kako treba, ako imas pitanja pitaj pokusat cu bolje objasnit ako nisi skuzio, btw sorry ako sam fulo negdje slova na slikama jer sam to uzurbano radio hehe![]()
Bookmarks