Ne rade videopozivi.
Ne rade videopozivi.
Kad se kod mene u kvartu pojavio 3g, poziv si mogao uspostaviti, ali se prekidao razgovor nakon par sekundi. Rjeseno je u roku od par dana, valjda kod vas to jos nije 100% u funkciji.
ne znam za pozive, kad nisam probao-nemam koga nazvat.....
Ima ga u Rijeci,neznsm još na kojem sve području ali radi.
Ovo je Turnić - Krnjevo područje.
Zadnji uredio sms freak : 15-02-2008 u 23:12
Kod Kauflanda (Rijeka) nije ga bilo,... kod kod mene u cetru ga imato je tek pocetak,...
![]()
Belveder ima a i Trsat
Ja sam mala bebica namiguša!
A čemu sve služi 3G?
Za videopozive, brži internet,... i što još?
3G je skupno ime za treću generaciju mobilne telefonije.
3G omogućava brzine do oko 14 MBit/s. Ovo omogućava prijenos ne samo teksta i zvuka nego i pokretnih slika, televizije i ostalih avanciranih usluga. Sam standard 3G sadrži više podstandarda kao UMTS (evropski i japanski 3G), TD-SCDMA (kineski 3G) i CDMA2000 (američki 3G). Preovladavajući standard je UMTS čiji su najveći propenenti Ericsson i Nokia.
EDIT: objašnjenje za oba pitanja....![]()
rijeka centar ima... kako god, zanima me - ako stavim da mi automatski odabire 2g/3g mrezu, da li to znacajno povecava potrosnju baterije?
www.rugby-rijeka.hr
Kod mene ima samo obični (ne-3G) Tele2 signal i to tek kad izađem na Balkan tj. balkonU unutrašnjosti kuće samo Vipnet i T-Mobile.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
a dobro dali se je itko pitao dali ce stare sim kartice od tele 2 izdrzati 3g????
koliko znam u t-comu ttreba mjenjati sim karticu...
Imam i ja onu staru pa sve radi kad je 3g u pitanju. Jedino ne znam kako ce se ponasati kad se, jednog dana, uvedu videopozivi.
Jucer i danas nema 3G signala u cetru Rijeke, ..... to je ocito jos u testiranju!
Ima ga i u Donjem Miholjcu.Očito će biti nešto od te akcije![]()
u petak sam morao pisat neku zadacnicu, sastav u skoli....zahvaljujuci 3g i brzom internetu, uspio sam naci na netu sastav, i prepisao ga! savrseno! za takve stvari je genijalno! skinio mi je oko 10kn!
Sta je s tim 3g signalom? Zna netko? Ima li ga igdje?(nije da sam ne strpljiv)
![]()
Bookmarks