Evo kupio sam i ja danas powerball. Dobra stvarcica, zasad sam zadovoljan, a kasnije cemo vidjeti dali je realno ista utjecala na grip.
Evo kupio sam i ja danas powerball. Dobra stvarcica, zasad sam zadovoljan, a kasnije cemo vidjeti dali je realno ista utjecala na grip.
evo ja svoga razhebao...
ovako, ne pitajte kako ali kosa mi se nasla u powerballu, kocilo je vrtnju, ja ga otvorio, ocistio kosu i zatvorio, radi on dalje ok, dok burazu nije ispo sa negdje metar visine na parket...nisam ga vrtio uopce pa neznam jel mu to poremetilo vrtnju..., i stari ga je opet rastavio...i kasnije sam skuzio da klapa i da se nemoze brzo zavrtiti... opet sam ga rastavio i stari je reko da s obje strane kugle ima nekakva podloska u obliku kvadrata, i obliku kruga, ali da s druge strane ima samo kvadrat, ne krug... i on kaze da nije skuzio jel mu ispao ili ga nije uopce bilo, tako da je to pitanje koje me zanima...jel s obje strane ima ta kockica podloskica i jos jedna u obliku kruga, a na drugoj samo kockica ili treba biti 2 kockice 2 kruga..?
inace imam onaj najeftiniji od 200kn...
sad mi vjerojatno nece priznat garanciju jer sam ga sam otvaro![]()
Zadnji uredio WANKoner1 : 16-03-2008 u 14:31
Bookmarks