Skoro sve igre se igraju joystick-om tako da ti ostatak tipkovnice ne treba puno. Osim kod nekih N-Gage igri koje se igraju sa dosta gumbi
Uskoro mislim kupiti novi mobitel i N 7610 mi se jako svidja! Pitanje za sve koji ga vec imaju: da li je pisanje poruka i igranje igara komplicirano s obzirom da N 7610 ima drugacije dizajniranu tipkovnicu od ostalih mobitela? Da li N 7610 podrzava animirane wallpapere (kao recimo K700)?![]()
Ne mogu ti odgovoriti da li je komplicirano pisati na toj tipkovnici, ali nakon SX1 i Nokie 3650, mislim da mi nimalo ne bi bio problem tipkovnica od N7610.
Da, posto znam kako izgledaju tipkovnice na SX1 i 3650 mislim da je tipkovnica na 7610 ipak ergonomski puno bolje zamisljena i napravljena!
Nije mi jasno o čemu vi pričate... Pogledajte malo bolje sliku i shvatit ćete da ima normalan raspored tipki, ali je oblik tipki malo zbunjujući.
...we are eternal all this pain is an illusion...
Nema isti raspored, jer se rastežu prema donjem lijevom uglu uređaja. I isto to da su neke 2-3 puta veće od nekih i k tome su spojene (tak mi izgledaju na slikama). Ali sumnjam da bi meni stvarale probleme.
Jesi li siguran da imaš dobru sliku 7610?Poslao: frish-KI
Nema isti raspored, jer se rastežu prema donjem lijevom uglu uređaja. I isto to da su neke 2-3 puta veće od nekih i k tome su spojene (tak mi izgledaju na slikama). Ali sumnjam da bi meni stvarale probleme.
Poslao: shadowthrone
Jesi li siguran da imaš dobru sliku 7610?
A gdje se nalazi "7" u usporedbi s "1"? Ne baš u istoj ravnini. A trojka je tri puta manja od sedmice. Ne bih rekao da je tipkovnica klasična. slika
Poslao: cyberphere
Ali tipke imaju raspored
1 2 3
4 5 6
7 8 9
Što je normalan raspored. Zo što je malo deformiran izgled ne znaći da je neki poseban raspored tipki
Jasno mi je, ali bez obzira na raspored tipki koji navodiš, nisu klasično raspoređene, jedna ispod druge, te ako tipkaš ne gledajući u tipkovnicu, lako bi se moglo dogoditi da se zayebeš. Samo to.
UFFFFF, sve same cjepidlake...
Sve sami tragači dlaka u jajetu...
Da riješimo misteriju:
http://slike.itgo.com/tipk.htm
Vidi se da je tipka * malo pomaknuta ulijevo
I tebi bi to bilo presudno za kupnju?
Dansa tipkano na njemu bez ikakih problema.
Ma nenormalno je dobar mislim 20min video klipa daljnji komentari su suvisni.
4500Kn u mobisu i ako ga uzmem preko firme bez pdv izade 3800Kn i ja odma nazvo sefa al nece da moze kaze. Tako da od njega odustajem.
Istipko 6600 i 6230 i sad vise stvarno nemam pojma. Ja bi oba!
20 minuta? Ja mislio da je maksimalno 10, ako govorimo o 7610.
Prokletstvo. I ja sam se zagrijao za nju, ali bolje pričekat kraj godine. Tad mi je vrijeme za kupnju.![]()
Pa ****** misa bio sam prije nekih 5-6 sati pa il sam senilan il me onaj prodavac valja.
@sile : znaš li što ćeš onda na kraju ubosti ili će još u konkurenciju ući i Motorola?![]()
Bookmarks