jesam, sve po uputama, korak po korak
jesam, sve po uputama, korak po korak
alati, settings, postavke pozicioniranja, upali intergirani, potpomognuti i putem mreže (samo bt ugasi) i definiraj pristupnu točku
za početak deinstaliraj sve vezano uz garmin na kompu, skini adriaroute i samo njega instaliraj pa vidi da li radi
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Evo da i ja nesto napisem.Zanima me znate li mozda za neku stranicu odakle se moze skinuti poi za Svicarsku(muce me radari) Ja nalazim sve za europu ali za Svicarsku nista!
[QUOTE=Vader;946745]alati, settings, postavke pozicioniranja, upali intergirani, potpomognuti i putem mreže (samo bt ugasi) i definiraj pristupnu točku
oprosti kaj te gnjavim,a daj mi reci jos sta da stavim pod pristupnu tocku...ima tri opcije:internet,gprs,mms ...
Dajte ljudi pomagajte ako boga znate uslika me radar i prije dva dana.Postoji li mogucnost da skinem tocke interesa sa radarima za Svicarsku.Znam da ponavljam isto pitanje ali jednostavno moram jer ne uspjevam sam nista pronaci.
probaj ovo
link
Pozdrav imam nokiu e55 i instalacija i sve prođe bez problema. Ali problem se pojavi kad treba upisati upisati kucni broj. Buduci da mobitel ima Half-QWERTY tipkovnicu on upisuje samo pocetna slova u adresu i nikak da ga nateram da pise brojeve. Kolko sam cital po netu da je ocito problem da garmin ne prepoznaje Half-QWERTY tipkovnicu. A u 137 stranica foruma predkraj sam naisel da je neko pital za to pa nije odgovora dobil.
Jel itko zna kako to rjesiti?
Hvala
Bookmarks