Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 3823

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav svima! Prije pitanja da se zahvalim na zaista sjajnom tutorijalu!
    Pokusavao sam sve i svasta, bas zbog toga sto sam hocu sve da rijesim i uz pomoc tutorijala mislio sam da mogu, ali zaista ne mogu da shvatim u cemu je problem.
    Naime, kada udjem u garmin ne moze nikako da uhvati signal, stalno trazi satelilte, znam da prvi put treba i do pola sata, ja sam cekao i duze od toga.. Popuni se prva crtica, i onda se opet vrati na sve prazno..

Pratio sam postupak kao u tutorijalu, sve je ok, instalacija, provjerio sam u garminu je li ubacena mapa, jeste... ukljucio sam cak assisted GPS da brze pronadje signal ali dzabe..
    taj assisted GPS ide preko racuna, a ja sam nedavno presao sa prepaida na postpaid i nisam aktivirao podesavanja za gprs, pa ne znam da li to ima veze sto ne moze da uhvati signal? Ali i pored toga, morao bi moci uhvatiti signal za toliko vremena, ili bar napuniti na 2-3 crte, cisto da se vidi da trazi...

Imam Nokiu N85, a Garmin koji sam instalirao je 5.00.50
    Hvala unaprijed!

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zox065 Pregledaj post
    Pozdrav svima! Prije pitanja da se zahvalim na zaista sjajnom tutorijalu!
    Pokusavao sam sve i svasta, bas zbog toga sto sam hocu sve da rijesim i uz pomoc tutorijala mislio sam da mogu, ali zaista ne mogu da shvatim u cemu je problem.
    Naime, kada udjem u garmin ne moze nikako da uhvati signal, stalno trazi satelilte, znam da prvi put treba i do pola sata, ja sam cekao i duze od toga.. Popuni se prva crtica, i onda se opet vrati na sve prazno..

Pratio sam postupak kao u tutorijalu, sve je ok, instalacija, provjerio sam u garminu je li ubacena mapa, jeste... ukljucio sam cak assisted GPS da brze pronadje signal ali dzabe..
    taj assisted GPS ide preko racuna, a ja sam nedavno presao sa prepaida na postpaid i nisam aktivirao podesavanja za gprs, pa ne znam da li to ima veze sto ne moze da uhvati signal? Ali i pored toga, morao bi moci uhvatiti signal za toliko vremena, ili bar napuniti na 2-3 crte, cisto da se vidi da trazi...

Imam Nokiu N85, a Garmin koji sam instalirao je 5.00.50
    Hvala unaprijed!
    Cisto da ponovim ako neko nije vidio ovaj moj post ili zaboravio... stvarno sam ocajan, treba mi navigacija hitno, a nece...

@Drazen991
    pokusao sam sada i sa 5.00.60, ista stvar....napuni jednu crticu, i vrati sve na prazno....sve je ok, sve sam ok uradio, mape su tu, samo ne moze da uspostavi vezu sa satelitom?

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience PointsTagger Second Class

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    iPhone 8
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    8.216
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.216, Nivo: 21
    Bodovi: 8.216, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zox065 Pregledaj post
    Cisto da ponovim ako neko nije vidio ovaj moj post ili zaboravio... stvarno sam ocajan, treba mi navigacija hitno, a nece...

@Drazen991
    pokusao sam sada i sa 5.00.60, ista stvar....napuni jednu crticu, i vrati sve na prazno....sve je ok, sve sam ok uradio, mape su tu, samo ne moze da uspostavi vezu sa satelitom?
    Dali ti je ukljucen integrirani gps,pokreni garmin odi na postavke,sustav,udaljeni gps tamo ti mora biti ukljucen integrirani gps,ako opet nista...javi mi se na msn pendes991@hotmail.com pa cemo vidjeti gdje je problem.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 889
    Posljednji post: 17-08-2015, 00:21
  2. Odgovora: 361
    Posljednji post: 20-08-2014, 11:25
  3. [n-gage 2.0] pitanja vezana za instalaciju, program i igrice
    By v.d. in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 128
    Posljednji post: 08-10-2010, 09:25
  4. Odgovora: 257
    Posljednji post: 28-07-2010, 22:25