sad sam sve krenuo na novo.....formatirao karticu prvo.
i naisao na problem prilikom 15. točke
15. u polje File name: upište SW.unl , u polju Save as type: izaberite All Files
ja nemam mogucnost da izaberem ALL Files
kako to?
rijeseno...isao sam u wordpad umjesto notepad.
idemo dalje.
Zadnji uredio carnival : 06-02-2009 u 19:59
sve odradio i mislim da ce bit ok...samo moram izaci vani da ga probam...
sad me samo zanima adria topo....imam i njega otkljucanog..da li se odjednom prebacuju i te karte ili mogu naknadno...to pitam jer sam procitao da se samo zadnje prebacene karte sacuvaju..?
i gdje se moze skinuti city navigator europe nt 2009..tj.koji je najbolji za ostatak evrope ?
hvala
Moze li mi neko reci koja verzija garmina je najbolja za moj mob. i na koji nacin ga mogu instalirati? pls help.
nisi dobro čitao što piše!!
Znači, kada instaliraš AdriaTopo na komp, onda lijepo u mapsource-u odabereš AdriaRoute i označiš čitavu Hrvatsku, zatim odabereš AdriaTopo i ponovo odabereš čitavu Hrvatsku i tek onda, kad si iz obadvije karte izabrao, tek onda prebacuješ na komp
Što se tiče karte europe, šta je tako teško pročitati sticky temu!???
[Obavezno pročitati] Garmin Mobile - često postavljana pitanja i odgovori
pitanje broj 9!
Pročitaj si tu sticky temu!
A što se tiče ovog drugog posta, vjerojatno sad na mobitelu imaš samo AdriaTopo (vjerojatno si sa AdriaTopo prebrisao AdriaRoute)
Na N95 8GB, bez problema radi Garmin 5.0
isto tako možeš instalirati i Garmin 5.00.20 (zadnja verzija)
a sve je objašnjeno, samo trebaš čitati...
[Tutorial] Garmin Mobile XT 5.00.20 , Mapsource i karte - instalacija
pročitaj si obje teme!
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Vec 5u karticu instaliram gxt i nemoze mi provjeriti autenticnost garmin uredjaja sw.unl sam vec 10 puta editiro i nikako . imam jetmause 1.5 imam karte otkljucane u img fajlovima rade mi u autu na Kenwood Garminu i na Nuwiu 250 . Mob ih ocitava i nudi mi sve . Mob je E51, gps LD-3w, firmware je zadnji ...
Gdje griješim ???
Može li se izbrisat program koji mi je došao s nokia navigator - navigator...budući da ga nikad ne koristim a i neću jer se mislim i plaća nešto.....više mi smeta zato što kad idem na Aplikacije ----> Orijentiri----> i kad izaberem svoj neki orijentir koji sam prethodno pohranio dok sam bio na planini...on mi otvara to kroz taj program navigator a ne kroz npr. AdriaTopo i sl. Ima li neko pojma o ovome ?
[QUOTE=Ico;842627]nisi dobro čitao što piše!!
Što se tiče karte europe, šta je tako teško pročitati sticky temu!???
pitanje broj 9!
Sve sam to pročitao ali imam problem što mi firmin server ne da pristupiti torenttu. Zato sam potao ima li negdje drugdje za skinuti.
To MiljACC. Zato sam potao ima li negdje drugdje za skinuti.
http://warezserbia.com/viewtopic.php?f=9&t=48&start=0
P.S.
moras se registrirat !
Zadnji uredio marta06 : 09-02-2009 u 18:48
Kako mi nema voice za garmin? Uradim prvih pet koraka i kad treba da nadjem voice,nema ga nigdje! Da li ga moram negdje skinuti ili...?
pa nalazi se u attachementu...
pogledaj malo bolje post: http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=838382&postcount=1
evo ti attachemnt:klikni ovdje
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks