za sve koji imaju Symbain sa Feature Pack-om 2, proporučam da skinu novu verziju garmina i instaliraju...
Jer ova stara verzija šteka.
evo link za download nove verzije (isprobano radi na 6650) (izbornici i navođenje na Hrv)
--> link
za sve koji imaju Symbain sa Feature Pack-om 2, proporučam da skinu novu verziju garmina i instaliraju...
Jer ova stara verzija šteka.
evo link za download nove verzije (isprobano radi na 6650) (izbornici i navođenje na Hrv)
--> link
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Najprije pozdravljam cijelu ekipu, buduci da mi je ovo prvi post.
Care, vidim da imas isti mob kao i ja, naime danas ga kupih u t-centru. Isao sam sad trazit po forumu kako napravit navigaciju na njemu, no tu je toliko informacija da sam ja u potpunosti zbunjen. Osim toga vecina tih informacija se odnosi na n95 i neke druge modele te ne znam dali bi se to odnosilo i na moj slucaj. Stoga molim za pomoc, sto i kako instalirati na Nokiu 6650 fold? Postoji li gdje detaljno opisana procedura instalacije (za nas sa slabijim informatickim znanjem), ili mozda jos i bolje mozes li ti opisati postupak kojeg si ti primijenio na svojoj nokiji? Nisam naisao na podatak da je jos netko to do sada napravio na 6650-ici, a kako je taj mob tek krenuo u prodaju, mislim da ce potreba za pojasnjenjem procedure u sljedecim mjesecima biti prilicno izrazena.
Zahvaljujem i pozdravljam,
Bookmarks