imam dva pitnja.
može li na istu karticu ići karte koje su skinute preko mapsoursa i blue chart karta. naime bluchart karta je u .img verziji i ne prebacuje se u mobitel preko mapsourtsa. drugo pitanje je dali ima garmin navigacija za android i apple ifon mobitele.
Mali komentar. U autu sam kupio navigaciju i to tom tom ( jer ne možeš birati ) i u usporedbi sa garminom je jadna. Doduše ima više opcija koj možeš kroz menije dodavati idr ali navigacija je bolest. Naime ima sve ceste ali pola ih nije imenovano pa do njih ne možeš navigirati jer ne možeš upisati adresu. Ima i upozorenje da ima mjesta kroz koja ruta prolazi koja nisu dobro razrađena pa može doći do greške u navigiranju.
Još jedna informacija za one koji nisu znali. Gospodin u garminu mi je rekao da se u biti navigacije služe sa dvije vrste karata jedne su navtek koje koristi garmin i nolija dok su one druge guglove koje uz njega koristi i tom tom. tako je moguče i kvalitetu navigacije tj obrađenost terena podjeliti na dvoje i odmah znati kako su izrađene karte i što očekivati.