= Citat = Izvorno postao GT-R Pregledaj post
Neznam, taj mapsource imam od davnih dana, preko njega sam bez problema ubacio Adria Route.
Nisam nikada ubacivao karte Europe, pa neznam zašto neće otključati i ovu kartu...
Trebam hitno do sutra navečer najkasnije imati u mobitelu kartu Hrvatske, Slovenije (AR) i Italije.
pa onda vrlo vjerojatno nije crackiran

= Citat = Izvorno postao smoks1710 Pregledaj post
Evo danas sam se vozio, nigdje ni oblaka na nebu, suncano vrijeme, probao sam po zaobilaznici (ako tu ima problema e pa onda stvarno) i po manje nasaljenim mjestima, zna mi se desit da po 300 metara kasni zamnom... Ja prodje raskrizje a on mi ga nakon 20-ak sekundi "ucrta" i kaze gdje da skrenem na tom raskrizju koje sam prosao prije 20 sekundi... jednostavno navigacija mi je u dosta slucajeva neupotrebljiva...
Sutra cu jos prebacit sve podatke sa kartice na komp, formatirat karticu, opet stavit najnoviji garmin i adriaroute, i ako tad ne bude radilo, poslat ga na servis...
prihvati nesavršenost gps-a, ja sam se vozio po autoputu i pokazivao mi je da sam na suprotnom kolniku, za suprotni smjer

ako ti toliko kasni u navigaciji probaj neki drugi program koristiti, ja općenito nisam zadovoljan s garminom