= Citat = Izvorno postao martantoni Pregledaj post
Ljudi, zbilja molim pomoc za mapsource, i spajanja adriaroute sa nt evrope u jedan img. file. Sve napravi dobro, ali nemogo navigirati od ch u hr, odnosno kad odem na trazenje nema uopce hrvatske, odnosno ima samo dio zadra. A na karti na mobitelu se vidi hrvatska u detalje. Adria je 2.10, a evropa 2008. To sa Map source nesto ne stima, veec sam toliko verzija skinuo i probao i neznam vise od kuda da ponovno startam, a nisam u tome od jucer... da postavljam nepotrebna pitanja... U map source su karte otkljucane sa brojem moje kartice, i istio to upotrebljeno za otkljucavanje softwera.... i ne ide, odnosno hrvatska se ne moze naci na trazilici. Verzija garmina na mob je najnovija 5.10.
Koju verziju nt evropa i adria da skinem za map source da to proradi u na mobitelu. kad sam selektirao karte od Evrope sve osim adrie, a u adriji sve. Mislim da bi jedan dobar tutorijal, sa linkovima gdje skinuti a da zbilja radi i kako sve to napraviti bio pozeljan i ne samo za mene,... nego i ostale...

To bi bilo super.... jer puno ljudi ima sa tim problema
Da ti budem iskren Švicarsku nisam označavao kad sam u City navigatoru 2008 ,(također i na 2009) označavao skoro sve ostale ,skroz gore do kraja njemačke
Dakle: obilježio sam austriu,njemačku i cijelu adriaroutu 2.1 (i 2.2) i prebacio u mob. kao jedan img.file
U garminu sam otišao na kreiranje rute od moje kuće do Kelna ,Hamburga itd... i sve mi radi.
Tak da sam uvjeren da sam skinuo švicarsku,isto tak bi radilo
Nešto ne radiš kak treba garant ,il da ti nije možda ostao nekakav unl. ključ u mobitelu od prije ,nemam pojma šta da velim,,probaj polako sve redom po 15 put )