sve odjenom karte ubaci preko mapsource
sve odjenom karte ubaci preko mapsource
brže i lakše skidanje sa rapidshare,megaupload i sl.
http://cafe.mobil.hr/threads/67233-L...galno?p=924485
Postavke > Sustav > Udaljenost/Brzina > Metričke
Očito si u wizardu stavio nautičke pa ti zato kaže milje...
Instalirao sam garmin mobile xt i mapu adria route 3.30 nt na svoju nokiu n95 8gb.
Sve je teklo po planu i nadem satelit sjednem u auto da isprobam i kad ono pocne stekat mislim ide sve ali ne ide tecno nego svakih 50 m mi se strelica pomakne tako da izgleda kao da steka.
Pa ako neko zna kako rijesit problem
sve aplikacije su iskljucene osim garmina
Nije u tome problem jer mi je slide bio otvoren.
neko drugo rijesenje???
dali je netko probao to na nokiji 5530?
Pozdrav, nadam se da postavljam pitanje u pravilnoj temi,naime uspio sam instalirati garmin na mobitel, riješiti karte, imam AdriaRoute 3.00, a mobitel je Nokia N85..Prilikom navigacije primjećujem da mi dosta kasni, npr. ja prođem križanju a on mi registrira da tek dolazim do nje, i kao da mi je navigacija na preskok, znači oznaka mog položaja prilikom vožnje preskače, neide onako lijepo ujednačeno kao npr kod Nokia OviMaps koji isto imam.Pokušao sam smanjiti zoom,smanjio sam pojedinosti na karti na minimum,šta još da pokušam.Ima li netko ideju??
Zaboravio sam reći da je verzija Garmina 5.00.50
Zadnji uredio xlr : 08-06-2010 u 21:58 Razlog: spojeno
Imam cudan problem. Navigaciju sam instalirao i ubacio GMAPSUPP.IMG 1.7 GB sa kartama SCG Route, Adria Route 2.30 i City Navigator Europe NT 2009 i sve je fino radilo mjesec dana, i bas sam krenuo da napravim na jednom 5800 i pise samo trazi satelit, pogledam kod sebe na svom 5800 i isto. Onda izaberem lokaciju neku i pise Warte auf besser GPS Genauigkeit (cekam na bolji gps prijem) i dodje do 50-75% i moze tako stojati vjecno. Signal je samo jedna crtica, ali je GPS uredno prepoznat (integrisani GPS je u pitanju). Verzija Garmina je 50.0.60. Zna li neko sta bi mogao biti problem. Unaprijed hvala.
i ja imam isti problem... (N96... Garmin 50.0.60...Adria Route3.0) samo mi izbaci "Cekam bolju GPS preciznost" tako stoji na nekih 90% i ne pomijera se vise...jedino da ostavim tako dok baterija ne crkne pa da vidim hoce li doci do 100%...
Molio bi sve koji mogu pomoci i imaju zelju da to ucine...HVALA UNAPRIJED!
Ico86 mislim da bi trebao izaci negdje na otvoreni prostor..gdje nema zgrada...provozati se koji krug...kod mene je proradilo sve ide ok...
Je li garmin 5.00.60, adria rute 3.00, MapSource_6157, unlock generator 1.5 najnovija verzija i da li su ovo najnovije update-i za mape :
Map ID za AdriaRoute – 708
AdriaTopo – 928
SCG Route – 929
EuropeNT 11 (karta europe) – 378
Hvala vam.
@ClarioN i ja sam to skontao malo poslije sto sam ovo napisao. Sad sve radi kao i prije. Drago mi je da si i ti rijesio problem.
Dobro jutro svima. Pitanje, instaliran 2011.10, Adrija 3.0 SCG 2.2 i kada se image sa mapsource prebaci u mem. karticu dobija se image od 2.1 gb, na Garmin mobile pc, drzave i gradovi se vide normalno a na mobilnom telefonu, drzave i gradove ne prikazuje normalno. Kako resiti problem, hvala unapred.
alati, postavke, garmin online, isključeno
uostalom kod prvog pokretanja te pita da li želiš omogućiti pristup internetu, učito si odabrao "uvijek pitati" (tj. stisnuo si next bez čitanja)
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
a kako ja da namestim da mi ne traži GPS? Imam X6 i svaki put kada upalim garmina kaže mi da mi GPS ne radi? U čemu je problem?
fala,
jest' to je to bilo,
jos samo da nadje satelit
hodam po ulici s mobitelom isto kao Diogen s svijecom, kada je on trazio ljude, a ja trazim signal ....:-)
Kako instalirati ustvari skinuti instalaciju za ovo EuropeNT 11 (karta europe)a ako ko ima i novije ....znam instalirati za adria rute al ovo ne kontam...
Interesuje me koja je najbolja rutabilna karta GRCKE i da se moze ubaciti pomocu MapSource? Hvala vam na odgovorima
Instalirao AdriaRoute 3.0, sa MapSourceom označio i prebacio IMG na E71. Prije toga sam imao IMG od AdriaRoute 2.20. Sad, kad unutar MapSource aplikacije tražim određeni grad, nađe mi ga bez problema. Međutim sa Garmin aplikacijom na telefonu, ne može mi naći taj isti grad. Gdje bi mogao biti problem?
Hvala unaprijed,
juky
Imate li više mapa na kartici? Kod mene čim stavim više od jedne karte, ništa ne radi kako treba, da je ne znam koja verzija mapa i Garmina u pitanju. Ili neće naći ulice ili baca nebuloze od ruta. Onda moram svaku kartu staviti u odvojenu datoteku i obrisati im nastavke kako ih Garmin ne bi povukao.
Druga stvar... Je li traženi grad baš grad ili je selo? Neka sela nemaju popisanu nijednu ulicu pa je jedini način za pronalazak takvih sela preko Kamo > Gradovi...
Bookmarks