Imam instaliran Garmin na Samsungu G810. Svaki put kad odvojim punjač s mobitela pokrene mi se instalacija Garmina - pita me želim li instalirati Garmin.
Za poluditi.
Imam instaliran Garmin na Samsungu G810. Svaki put kad odvojim punjač s mobitela pokrene mi se instalacija Garmina - pita me želim li instalirati Garmin.
Za poluditi.
Imam instaliran GarminMobileXT_5_00_60_S60_TW na nokia 5230
Sve sljaka samo imam problem kad u navigacijskom prikazu zakrenem mob u landscape ceste postanu jako tanke tj tesko vidljive. Jel se tko susreo mozda sa slicnim problemom?
..ma kakvi,spalio sam na živce...nikako da mi otvori kartu,Garmin sam po sebi radi...kada instalaciju završi s kartom odspojim s računala i onda mi piše da nije moguče dovršiti instalaciju na memorijskoj kartici i uputi me na upravitelja programa...ja sam na karti sve izdrisao što nije potrbno,ostalo mi je Garmin i Skype...i opet neče...možda najpametnije da nekom platim da mi instalira kartu, jer ja neznam više kako i šta...na ovom linku koji si poslao se otvara stranica garmina i nešto sam probao preko rapidshare...ali za rapido nemam premium pristup...ako mi može netko otključanu kartu poslat bio bi zahvalan...več me glava BOLI...jedan mi je napisao..ČITAJ ne gledaj slike...pa j.....čitam več 3 dana..i nikako da stavim kartu...to je ludilo, ima nekoga iz Rijeke i okolice tko bi mogao kartu stavit?
Imam tomtoma 300go s orig. kartom EU, ako si netko želi skinut neka se javi...se može na tu kartu staviti kartu HR-Srbije i BiH???
Sto se mucite ljudi sa Garminom, kad je instalacija Sygica djecja igra prema Garminu, a koristi takoreci iste karte, funkcionalniji je i ima vise opcija.
Pogledaj Tutorial za instalaciju Sygica: http://cafe.mobil.hr/threads/66779-T...-%28S60-3rd%29
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
zna li iko map ID za Garmin City Navigator Europe NT 2010.30b Mapsource 2010
skinio sam GMAPSUPP.IMG za garmin mobile mapa francuska i sad kako i gdje da je stavim u nokia n97. Znači nije za mapsource, nego kako sam vidio u img je formatu.
Sve sam radio po uputstvu i uz pomoc clanova foruma i sve radi, instalirao sam GarminMobile XT i AdriaROUTE 3.0 na Nokiu E66 i na N97, prezadovoljan sam. Hvala svima
Editiranje glasovnih uputa za navigaciju
http://www.garmin.com/garmin/cms/us/...dio#fragment-3
Garaža
http://www.sciuridae.co.uk/change_ga...hicle_icon.htm
instalirao sam garmin sprema upatstvo ali kad uklucim garmin programe i selektiram jezik ne mogu da odem dajle molim vas ako neko moze da mi pomogne
Nisam dosada nikako ubacivao nijednu drugu kartu u Garmin osim Adria Route.
Stoga nisam baš u toku što se tiče ovih drugih karti, pa me zanima koja je karta najbolja za Italiju?
Dali je mogu skinuti igdje preko torrenta ili nečeg drugog, samo da nije u partovima na rapidu ili nekom drugom hostingu?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
mapsource instaliraš na komp i onda prebacuješ dio ili kompletnu kartu na mob
gmapsupp samo prebaciš na mob i ne moraš brinuti oko otključavanja
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Ja sam shvatio da je tako kako ti kažeš.
Našao sam neki torrent City Navigator Europe NT 2010.3_MAP ID2200, nije se još do kraja skinulo, ima još pola.. Za sada koliko vidim ima jako puno file-ova i tri glavna foldera: Additions, IMG i Windows..
Kako to ubaciti u mob? Pričekat ću da se skine do kraja pa će mi onda vjerojatno sve biti jasno..
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Pozdrav ljudi!
Imam jedan mali problem koji mi se pojavljuje bez obzira koju verziju Garmina stavio na mobitel. Sad sam stavio 5.00.60. i desava mi se ista stvar a problem je sljedeci.
Pokrenem Garmin, normalno me nadje gdje se nalazim, tocno izbaci adresu, signal je pun ali problem je sto stalno pokazuje da se krecem, tj ko da se vozim.
Stojim na mjesto, znaci kao pjesak stojim u dvoristu a on mi kuca da se vozim npr 4-5-6 km/h i stalno mi se karta lagano vrti po ekrana ko da se vozim.
Strelica koja pokazuje gdje sam tocno stoji, ali ode npr cm naprijed pa se vrati i tako stalno. I npr max brzinu mi izbaci po 600-700 km/h, sto normalno
nije moguce pogotovo jer nisam ni upalio auto a ni ne vozim avion. To se desava koju god verziju Garmina stavim. Karta je AdriaRoute 3.00 NT.
Prvo sam instalirao na svoj mobitel, pa na Nokiu E66, pa na E65, pa na N95 i N96, svima radi normalno osim meni. Mislio sam mozda je neka greska
pa sam isao sve nanovo stavit i opet isti problem.
Radi se o Sony Ericsson Satio...
Do cega bi to moglo bit? Gdje je problem? Kako ga rijesit?
Zadnji uredio smoks1710 : 21-04-2010 u 23:14
to je normalno zbog pogreške pri izračunu pozicije kod gps prijemnika
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Pozdrav svima,
U Nokiu 5800 sam, zahvaljujući ovom forumu, uspio ubaciti ADRIAROUTE i radi sve 5. Sada sam došao do problema prilikom instaliranja nautičke karte VEU14 koju sam uredno skinio (naravno, opet sa ovog foruma) ubacio u mobitel, karta se vidi ali neznam kako dalje da profunkcionira npr da ruta ide po moru... U postavkama mobitela imam vozilo, kamion, pješak .... nemam funkciju more (ako tako nešto postoji). Molim za pomoć
brže i lakše skidanje sa rapidshare,megaupload i sl.
http://cafe.mobil.hr/threads/67233-L...galno?p=924485
brže i lakše skidanje sa rapidshare,megaupload i sl.
http://cafe.mobil.hr/threads/67233-L...galno?p=924485
@ Vader - Ako je normalno kako to da na ostalim mobitelima nema tih problema, svi perfektno funkcioniraju? Na svima cim stanem pise 0.0 km/h, i krene brojat vrijeme stajanja, a na mom stalno stoji neka brzina ko da se vozim... I na drugim mobitelima mi lijepo glatko ide navigacija (kad me vodi negdje) a na Satio mi lagano stekucka, tj ona "strelica" gdje sam se pomakne cca 2-3 puta u sekndi, ne ide glatko...
Mislim da nisam dobro opisao problem, ja i kad se ni ne vozim, tj stojim na mjestu, jos se nisam ni krenuo vozit, ni hodat ni nista, doslovno spustim mobitel na pod, on meni pokazuje da se vozim 30-40 km/h i skace mi po karti, tj malo pokazuje tocno mjesta gdje sam, malo pokazuje ko da sam kilometar dva od mjesta gdje se nalazim...
Otvorio sam i skriveni meni, resetirao GPS podatke, ali opet ista stvar...
A sto je najsmjesnije otvorim google maps koji sam dobio sa mobitelom i on normalno radi, normalno pokazuje brzinu, gdje sam, kad stanem ona stane itd...
Je moguce da se google maps i Garmin "kolju" medjusobno pa zato ovo?
Probam sam deinstalirat google maps na mobitelu ali jednostavno ga nigdje nemogu nac da ga pobrisem, ko da ga ni nema u mobitelu...
Bookmarks