Ma nema šanse da mi oni ikada kupe neki mobitel. Kad saznaju da sam ovaj smočila pa mu više ekran ne radi (a platila sam ga svojim novcem) mogu se pomirit da više ništa neću dobit od njih.
Baš sam nespretna...jedan mob je pao kroz prozor, drugi je pao u otopinu modre galice (od toga radim ogrlice kada se tekućina iskristalizira), trećem se razlila baterija, ovaj zadnji je mokar itd... Baš sam baksuz...![]()
Ups...imaš pravo
Idem ja gledat dal mi je još netko odgovorio na mojem topicu o Z310i koji je plivao![]()
no uglavnom...g900 kao takav jasno može bit rival mogli bi reć sada dobroj većini a sam konkurenciju dal ima uopće?...realno gledajući spojen je u poslovno,glazbeno,kamera čudo rekli bi sa svime potrebnim,a opet naspram divne n95-tice naspram koje možda ima nedostataka opet mi djeluje kao bolji izbor
neznam kako vama al nokia n82 ima bolje slike od njega... g900 ima mutne slike dosta..(jedino me veseli sto ce biti moddanih drivera za njega kasnije )
For the hoven lands...
zanimljivo da i U900 imas bolje slike od G900,sto jos jednom potvrdjuje da G900 nije primarno mobitel kojemu je glavna karakteristika fotografiranje.to pokazuje i izostanak ksenon blica.
Slijedeći mob će mi biti ili P1 ili G900. Molim iskusnije da mi pomognu u izboru. Mislim da će cijene biti tu negdje, P1 "viša klasa", ali dugo na tržištu, a G900 će biti nova fancy-shmency fora. Ili se varam? Specifikacije - ko pobjeđuje?
@MadVlad,
Postoji poseban podforum za usporedbe mobitela.
Osim toga, G900 nije jos ni izasao, pa tesko da ce ti netko znati reci o njemu puno vise od (navodnih) specifikacija, a to vidis i sam.
http://justamp.blogspot.com/2008/05/...xing-pics.html
unboxing pics.
Neznam,meni su svi ti SE na istu foru..nikako da SE uvede novi dizajn u monoblokove...krenuvsi od k serije koja je slicnih linija ko C serija...sve u svemu dosadan dizajn...
izaso u prodaju..cijena oko 520$ sto jer oko 2500kn......
cijena mi se cini cisto ok za ono sto mob nudi ali posto kod nas mobiteli uvijek budu skuplji predvidam cijenu oko bar 3000-3500kn..
Zadnji uredio pero1985 : 30-05-2008 u 14:09
----------Sony Ericsson----------
cijena je na razini K850 kad je izasao,sto je povoljno s obzirom da G900 ima symbian,Wi-Fi i TS.
Nokia jedino odskace od svog robusnog dizajna...
Pogledajte samo N95.. morate imat siroke hlace da ga stavite u džep![]()
Muzik M V220> S C55> SE W800> S D600> SE K800i> SE K750i> N 6170> N 2610> SE K530i> RAZR2 V8> N N80> SE K530i@W660i> SE K850i>N73> SE K530i>LG KG320>N 6300i>S i900>N 5800>Samsung Wave
Sad ste vec otisli previse u offtopic!![]()
I ovaj je mobitel slicnih dimenzija kao N95, samo je malo tanji... To nisu mobiteli koji se bas samo tako nose u djepu...
Link cijele usporedbe
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
N95 je deblji skoro za 1 cm, i siri za dobrih 4mm od G900 sto po meni nije bas malo, pogotovo kad treba staviti mob u dzepu kosulje..
Znam da je veci, zato sam i stavio usporedbu (vizualnu)... Iskreno imam osjecaj da je ovo trenutno najtanji symbian na trzistu (no mozda se varam), a ako nije opcenito onda od SonyEricssona sigurno je (uz G700 koji je prakticki isti, samo ima slabiju kameru i nema WiFi)...
Ali naglasit cu opet, to nisu mobiteli koji se nose u djepovima... vjeruj mi... To nije samo zbog debljine mobitela, vec i zbog sirine i duzine, pa moze biti jako nespretno kad ti je u djepu... Znojenje je drugi problem, jednostavno si stavi jednu plasticnu foliju (nesavitljivu) tih dimenzija u djep pa ces vidjeti kolko se znojis na tom mjesti...
Najprakticnije nositi ga u torbici na remenu ili u torbi...
Nije da te zelim odgovoriti od kupnje, ako si zainteresiran... Ja recimo imam P990 i prezadovoljan sam (on je jos veci od N95 ako ima flip), a G900 je nesto napredniji model i naravno noviji...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Sony Ericsson G900 video review
http://www.youtube.com/watch?v=FcRW_...?max-results=4
gdje je dosao u prodaju? vidjela sam samo jedan oglas na oglasniku i kosta 2800kn i za to nemrem dobit nit racun nit ista
u njemackoj je isti 340 eura (dakle manje) i to regularnim putem
jel netko zna ducan gdje ga mogu kupiti il kad ce doci
thanx![]()
evo ga u vemilu po cijeni od 2949kn
http://www.ve-mil.hr/Cjenik.aspx#Grp...onija&c=C20107
to je zaista fer cijena za mobitel koji predstavlja vrh ponude kod SE.
Bookmarks