Ispricavam se
Jesam, sredio sve. Mislio sam da je bila jedna opcija turned ON, a bila je off. Kliknuo sam cini se pogresna tipka, prebacivanje s drugog mobitela na SE mi je bilo malo zbunjujuce, dosta cesto sam izlazio iz opcijano nakon pipkanja cijelu noc, sada radi ok i naviknuo sam se
Sto se tice mojeg misljenja o mobitelu, jako mi se svidja, dobar je, robustan i cvrst, a to mi je najvaznije kod mobitela. Samo izvlacenje kamere mi se dosta svidja, iako jos nisam testirao kameru vani..to budem ovih dana pa bacim par slikica
edit:
da pitam, je stavljao netko flash teme na c902 koristeci ovaj link. Jer me zanima, ako bi ja stavio te teme, da mi na kraju ako se ista desi mobitelu dok imam garanciju, da mi ne kaze u tele2 da mi ne zele popraviti ga posto sam stavljao flash teme
edit 2:
evo dvije slike
1.
Slikana je bez ikakve modifikacije, znaci samo otvorio kameru, nisam podesavao kontrast niti nista, i slikao. jos je svijetla zato sto sunce direktno udarara u kameru, tj. u prozor s kojeg sam slikao.
klik na sliku da se poveca
2.
Istu ovu sliku sam otvorio u PhotoDJ (u mobitelu ima program), i samo podesio kontrast/brightness.
Da sam samo prvi put isao podesiti opcije prije slikanja (uzme cca 10-20sec), ispalo bi ovako, ako ne i bolje, posto se jos nisam igrao uopce s kamerom
budem postavio jos slika narednih par dana

Odgovori uz citat

Bookmarks