Evo da ja kažem moja iskustva iz prve ruke,napravit cu kao mali review.
Mobitel sam uzeo prije 15 dana u t-mobile ponudi na 12mj >>> 1098kn + 12000 +club bodova(ili ga 800kn),mobitel je u crnoj varijanti.
Što se tiče dizajna ugodno sam iznenađen,na prvi pogled prevladava display koji ima 2'',ali s ovih 8 TS tipki djeluje bar kao 2,2''.Vidljivost je jako dobra po suncu,samo ponekad treba malo očistit staklo jer je materijal od kojeg je napravljen isti kao i u k850.
Tipkaonica je malo nakošena,što u početku stvara malo problema oko brzine korištenja ali nakon ''porođajnih muka'' jako je ugodna i čak i nakon dugog korištenja,navigacijska tipka je odlično napravljena tako da je skroz laka za korištenje,ono što je još bitno spomenit je to da mi se dosad osim možda 3,4 puta nije dogodilo da sam stisnuo 2 tipke odjednom,što mi je recimo kod k800 uredno bio problem.
Kamera se aktivira otvaranjem kliznom mehaniza koji djeluje besprijekorno,što se tiče kvalitete slika ja sam prezadovoljan,ono što me je oduševilo je kamera za snimanje koje je stvarno odlična,pogotovo što se može snimati po mraku.
Baterija traje neka 3/3.5 dana zavisi od korištenja,ono na što treba pripazit je poklopac baterije kojeg je malo nezgodnije stavit,metalni je pa se lako mogu iskriviti male kvačice na njemu.
Kvaliteta zvuka je iznadprosječna,recimo prolazim kraj gradilišta i bez problema čujem sugovornika koji priča umjerenim tonom,na k800 i w910 to mi nije bio slučaj,što se tiče muzike i mp3-ca mislim (al nisam siguran) da ima ugrađen walkman 3,sens me itd....(isti sam ima na w910)
Novitet za mene je to što se može mjenjat izgled izbornika,tako da ikone mogu biti vodoravne i okomite,što je bas baza.
Zasad nisam imao ama baš nikakvih problema,mobitel radi savršeno,čak sam aktivira paket podataka kod svog providera da vidim kako rade ono google maps i stvarno odlična stvar,više zanimljiva nego korisna.
Eto to bi bilo ukratko to,ako tko ima pitanja slobodno nek pita.
Kasnije ću stavit par slika po mraku,jer vidim da su bile tražene
EDIT:
ako oćeš još samo reci![]()

,napravit cu kao mali review..gif)

Odgovori uz citat

Bookmarks