No više neću ponavljat.... noviji p2k tools.... LJINK
fala druze al nisam tam registriran, sad cu se registrirat![]()
evo skinuo sam i kad stisnem get opet se nista ne dogodi...![]()
da, connected, zelena tocka, pise model i sve ostalo, moze sve drugo ocitat s njega ali kad na sound editoru stisnem get nis se ne dogodi, sve ostane na nuli. probao sam sve dic na 4 i stisnut set, pa sam restartao mob, opet ga spojio, pokusao opet sa get i nista, sve na nuli opet...
E sad više neznam,evo ja sam baš svoju spoijo i isto probo i sve radi...
Ne kužim šta kod tebe nevalja....
ajd napravi backup od; a/mobile/system/audio_cfg.db
i pošalji ga meni ...
EDIT: Evo ti moj,pojačan fest,pa si ga uploadaj u fon....http://rapidshare.com/files/91837000/audio_cfg.db.html
Zadnji uredio The Judge : 14-02-2008 u 19:58
fala!! preglasno se cuje![]()
jos me zanima sta je Step Gain 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 da si mogu to jos malo prilagodit, znaci zanima me sta je sta...
btw jel ima za kupit mini usb > 3,5mm adapter?
ma mislio sam na to sta je koji taj gain...
ja imam izlistane od nula do sedam i za svaki pise neka vrijednost pa me zanima koji je za kaj...
a zakaj sve krivo govorite??? čovjeće nemojte govoriti nešto u što niste sigurni 100%
na Z3 se ovako zvuk u slušalicama podešava:
skinete ovaj program MotoSound
i pomoću njega si pojačajte zvuk, a na z3 se ne editira gaintable.bin već se editira audio_cfg.db
|\/|0T0r0La
Trebam hitnu pomoc language pack za z3 radio sam na monster pack i zaboravio da pospremim back up a nemogu naci nas language pack ako netko ima da ga linka please!
![]()
Evo OVDJE dragi početniče...znam da se ne snalaziš ovdje najbolje al drugi put malo prosearch-aj forummPozdrav
fala night_whisper! s ovim tvojim programom radi bez problema i lakse mi je s njim namjestit sve...
al i program koj je dao drug je jako koristan za druge stvari![]()
hbg...ja sam malo zastario po nekim pitanjima..a da budem iskren,nisam ni gledo puno o tome,dal je gain table,ko na starijim motorolama il je audio cfg.db.. neki ce me nazvat spamerom,al evo ja se samo trudim pomoc
Bookmarks