...jao bili x puta...skineš RSD i p2k drivere zatim stisneš *+# i paljenje i u boot loaderu si pali rsd spoji mob i komp uabci mo preko rsd-a i to je to
kako da ubacim neki monsterpack u z3?
...jao bili x puta...skineš RSD i p2k drivere zatim stisneš *+# i paljenje i u boot loaderu si pali rsd spoji mob i komp uabci mo preko rsd-a i to je to
A KAJ SAD TI GLEDAS�
da te upozorim ja prvi,koristit pretragu,evo ti link pa si pregledaj o moddanju Z3 http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=50356
Za nas koji smo to radili možda je,ali ipak treba i drugima pomoć.I mi smo bili početnici i dan-danas sve neznamo..A uostalom,nesvodi se sve na P2k drivere i RSD,znaš i sam..trba i znanja
Zadnji uredio Inovator : 11-02-2008 u 00:41
fala, pokusavam sad nes al mi neide...
evo uspio sam!![]()
e jel se moze nekak pojacat svuk na slusalicama? mob mi je kao mp3 prakticki neupotrebljiv jer je zvuk stvarno tih... btw imam original motoroline stereo slusalice
odlicno, jer to mi je zasad jedina veca mana mobajel bi mogo sam dat neki link s uputama ili ukratko objasnit kak se to radi?
fala![]()
Pa u p2k tools očitaš fajlove sa moba i tamo negdje pod system ili gdje već se nalazi taj "gain table".. skineš ga na komp i sa motorola tool-om ga otvoriš Evo ti link OVDJE Moto tool..
I kad ga obradiš,ponovo ga uploadaš na mob i restart i to je to...
Imaš ovdje jednu noviju verziju p2k tools-a i u njima takodjer imaš opciju za podešavanje jačine zvuka LINK
Shema je ovakva:
Skines si p2k tools. Preporucam verziju 0.8.6 koju i ja koristim. Pokrenes program,te spojis mob s kablom u PC. Kad ga program prepozna,odi na tab Tools,pa na change volume,te kad se otvori prozor s tzv "potenciometrima" imas na raspolaganju sve sto mozes pojacati. Stisni GET da dobijes trenutno stanje, i zatim pojacaj zeljeni izlaz. Savjetujem pojacavanje u koracima od po jedan broj,te da se prema tome ravnas i da povedes racuna da zvuk ne krsti,tj kad pocne krstit da spustis glasnocu za 1. Takoder savjetujem da kad stisnes GET u prozoru za promjenu glasnoce,da na papir zapises pojedine stavke,da kasnije znas sto je sve i kako je sve bilo postavljeno. Najbolje je i od fajla gain table.bin napraviti kopiju na hdd-u za svaki slucaj.
Na kraju kad pojacas sve sto zelis,stisni SET te restartaj mob klikom na gumb restart u samom programu. Glasnoca ce se promjeniti nakon restarta. Eto...
e al kolko ja vidim nema za slusalice... samo zvucnik za razgovore i onaj drugi...
...ako pojačaš "glavni" zvučnik i slušalice če se pojačat(bar je tak kod mene) ak ne uspije javi imam ja MP sa sređenim zvukom
A KAJ SAD TI GLEDAS�
meni program kaze da je mob spojen i upali se zeleno svijetlo, ali ne ocita koji je model niti koliko je slobodne memorije. kada odem u change volume i stisnem get nista se ne dogodi, a gumb za postaviti sto namjestim mi je zatamnjen i nemogu ga pritisnuti. kaj nevalja?
adj fleshaj mob sa ovim MP-om ja ga koristim i kako sam zadovoljan...ima čak i walkman skin
http://rapidshare.com/files/75338907..._Vol2.rar.html
MonsterPack 02:
Thelaxplaya7 MP Vol 2
Firmware: R452B_G_08.02.0BR_C
Flex: GSTCPRIHG001340AA
--All Default codes--
>>Use RSD LITE if possible<<
::Features::
[[Sim Not Required for access]]
123-456-7890 [Display like that]
50 Dialed/50 Received
AMR Full rate
CG15 reduced timings by 30%
Custom 30 sec ringtones
Custom Boot Splash
Custom DRM [Inspired by krzr, slvr]
Custom slidertones
Delayed Answer option
FEM Test mode
Funlights
Hold # for Vib
Hold 1 for VM
Hold over 300 sms
Image Editor
MP4 recording
Open to answer
Restrict Call functions
Rhythm Lights
Ring Lights
SF Cartoonist Hand Bold font
Startup/Shutdown Animations
Talk Secure: Preferred
Talking phone feature
Vib Pulse
Voice Command functions
Volume hacks: earpiece, speaker phone & mic gain
::Skins::
Alkali
Bleach
Cobalt
Indium
Iphone
Liquid Space
Moto
Moto Linux
Podsnegnik
Red walkman
Royal
Silver Surfer
Tuxedo
Walkman_dw
::Java Apps::
Bluetooth RC
Digital Audio Player 5.01.05
Notepad
Opera Mini 2.0
Wanna Talk
[[~10mb Free]]
A KAJ SAD TI GLEDAS�
a zakaj da se muči bezveze ako mu ne uspjeva nek samo flesha i problem riješen...mislim ako se hoće mučit neka....![]()
![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Ustvari..da...al sa onim novijim p2k tools-ima što sam mu dao link bi sve riješio...ponavljam LINK
namjeravam baš kupiti z3,čuo sam neke komentare vezane za slabost baterije,imate li takva iskustav i općenito kakva je mob.
imaš več raspravu o tome...inače batreija meni dura 4-5 dana
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Bookmarks