1. Kako stavit temu,skinem je sa neta,ubacim na mob i na njemu piše da format nepodržan
2. Prebacio sam preko BT neke pjesme i one su mi se spremile u dolazne poruke(znam da je tako u symbian mobitelima) ali ne znam kako ih prebacit u mem. karticu
1. Kako stavit temu,skinem je sa neta,ubacim na mob i na njemu piše da format nepodržan
2. Prebacio sam preko BT neke pjesme i one su mi se spremile u dolazne poruke(znam da je tako u symbian mobitelima) ali ne znam kako ih prebacit u mem. karticu
1. Mislim da trebaš instalirati temu, ne možeš samo ubaciti- tako je barem na ostalim symbian mobitelima, afaik.
2. Si probao, opcije> spremiti na memorisjku karticu?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Pitanje broj 2 sam u međuvremenu riješio
znam da je trebam instalirat ali ja je ubacim na mob da je mogu instalirat i kaže mi da je format nepodržan
Koje ti teme pokusavas instalirati? Ekstenzija od tama ti je *.utz i ako je pokrenes onda te pita da li zelis instalirati temu. Temu mozes odmah nakon instalacije postavti ili kasnije mjenjati/postaviti u CP-u.
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
e meni je internet "izbacio" rara teme
EDIT:zna li netki neku stranicu sa temema za G700
Pa ako udjes u njih da li je unutra *.utz file?
Ako nije, tj. ako su neke slike i drugi fileovi, onda samo preimenuj u *.utz i radit ce ti bez problema.
Pozdrav
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
evo ga riješeno
Hvala @nOOb
EDIT:
zna li netko kako mogu izbrisati igricu sa g700?
Zadnji uredio ravilov : 13-10-2008 u 16:12 Razlog: koristi gumb EDIT!
Bookmarks