...A zasto uopce odzippas?
Moguce da ti to uopce nije ZIP nego CAB, provjeri si ekstenziju.
...A zasto uopce odzippas?
Moguce da ti to uopce nije ZIP nego CAB, provjeri si ekstenziju.
hvala puno
edit: sto se tice kamere, jel se moze ikako podesit kad slikam da nebude onaj "klik"?
u postavkama mi nudi samo da mogu birat izmedu 4 zvuka, jedino se ne cuje kad je mob na besumnom,
ali ja bih da se ne cuje ni kad imam ukljucene tonove![]()
Zadnji uredio phoenix1409 : 01-05-2010 u 20:06
pozz, napravio bih backup imenika iz X1, no nemogu naći file (mislim da i nepostoji) pa sam pokušao sinkronizirati sa WM deviceom center i MS outlookom, no opet ne mogu nigdje naći taj file, htio bih malo srediti imenik ali mi je lakše to obaviti preko laptopa nego na samoj xperiji.
Piše da je sve sinkronizirano al mene je strah raditi hard reset, kad neznam gdje mi je imenik, da ne bi sve kontakte izgubio.
Ako netko zna gdje je taj file od outlooka sa kontaktima, pomagajte
hvala
Imas na xda developers posebni odjeljak gdje su se posvetili Androidu na X1, sve što igdje postoji, postoji tamo jer oni to jedini i rade. Svakim danom neke nove zakrpe, sve bolje i bolje
![]()
Imam Pocket Player 4.1 i nakon slusanja glazbe (koristim BT slusalice), kad izadjem iz aplikacije, mobitel postane uzasno spor...recimo pisanje poruka ja otipkam rijec, a on ispisuje slovo po slovo...
Jedino reset pomaze. Task manager pod running program list ne pokazuje nista da ima pokrenuto. Hmmm, da nije neki od procesa vezan uz player ostao "visiti" pa opterecuje CPU?
Bookmarks