Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 951

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam na svojem i mjenjao softvare i sve, pa opet je takav problem s slovima. valjda je to takva tipkovnica...a na servis ga nedam, jer ga budu tam rastavljali a to onda mozda svakak završi
    tak su od frenda, telefon je bio na servisu i poslije vise nikak nije radio....
    Hvala ljepa, nek samo pise tu pa tak koj duplo slovo! xD

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sve redom
    Godina
    36
    Bodovi
    17.563
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.563, Nivo: 32
    Bodovi: 17.563, Nivo: 32
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mario_91 Pregledaj post
    ja sam na svojem i mjenjao softvare i sve, pa opet je takav problem s slovima. valjda je to takva tipkovnica...a na servis ga nedam, jer ga budu tam rastavljali a to onda mozda svakak završi
    tak su od frenda, telefon je bio na servisu i poslije vise nikak nije radio....
    Hvala ljepa, nek samo pise tu pa tak koj duplo slovo! xD
    I auto kad ti ne radi nek radi tak kak radi jel? Nemožete tako razmišljat, pa nepada mi napamet da u džepu držim mobitel koji je 10 mm deblji zbog tipkovnice pa da još ona ne radi. Da sam htio nešto bez tipkovnice kupio bi HTC. Osim toga svaki ovlašteni serviser nudi garanciju na svoj rad. Garancije su danas na mobitele 2 godine i nakon 2 godine ako vam se počne kvariti nemojte se zavaravati da je to do servisa. To je jednostavno vijek pojedinih sklopova u mobitelu. Današnje tehnologije su sve jeftinije i jeftinije, ali sve kompliciranije i kompliciranije. Pokvariti se neki čip, nećeš ga ko prije 20 godina popravljat, nego ćeš ga zamjenit!

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mbusic Pregledaj post
    I auto kad ti ne radi nek radi tak kak radi jel? Nemožete tako razmišljat, pa nepada mi napamet da u džepu držim mobitel koji je 10 mm deblji zbog tipkovnice pa da još ona ne radi. Da sam htio nešto bez tipkovnice kupio bi HTC. Osim toga svaki ovlašteni serviser nudi garanciju na svoj rad. Garancije su danas na mobitele 2 godine i nakon 2 godine ako vam se počne kvariti nemojte se zavaravati da je to do servisa. To je jednostavno vijek pojedinih sklopova u mobitelu. Današnje tehnologije su sve jeftinije i jeftinije, ali sve kompliciranije i kompliciranije. Pokvariti se neki čip, nećeš ga ko prije 20 godina popravljat, nego ćeš ga zamjenit!
    a cuj, nije bas isto variti auspuh na auti i dirati po 100x manjoj ploci na mobu.
    meni sve radi al nekad neka slova pisu doplo, tak da nedam da ga zbog toga rastavljaju, nije mi to neki veliki problem.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Sony Ericsson web bug :D
    By tomios in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 07-12-2006, 07:24
  2. Sony Ericsson CAR-100
    By Dark in forum Mreža
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 15-05-2004, 20:32
  3. Sony Ericsson HBH-200
    By Dark in forum Mreža