+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 951

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    Nokia 700
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    5.185
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.185, Nivo: 17
    Bodovi: 5.185, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 15,0%
    Ukupna aktivnost: 15,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lijepi pozdrav! Uskoro mi ističe ugovor (vip) pa bih si možda ugrabio xperiu, no imam nekoliko pitanja:

1. Kakvo je stanje s pukotinama, događaju li se s novim uređajima ili je to bilo karakteristično za ranije serije?

2. Koliko je prisutna sporost pri korištenju uređaja pod najnovijim/najoptimalnijim firmwareom? Što mi je najvažnije, postoji li lag u prikazivanju slova pri pisanju sms-a ili kod pozivanja/javljanja na poziv?

3. Kakav je stylus?

4. Koliko je brz kod editiranja office dokumenata i prikazu pdf-a? Prije sam imao Palm Tungsten E na kojemu je spomenuto zbog sporosti bilo gotovo nemoguce koristiti.

Probao sam uredjaj, no u vipu mu obavezno maknu stylus, te sumnjam da na njemu imaju najnoviji firmware, pa me zanima.

Registered User Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Realme GT 5G 12/256 GB
    Operater
    Svi
    Bodovi
    20.013
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.013, Nivo: 34
    Bodovi: 20.013, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao pjer177 Pregledaj post
    Lijepi pozdrav! Uskoro mi ističe ugovor (vip) pa bih si možda ugrabio xperiu, no imam nekoliko pitanja:

1. Kakvo je stanje s pukotinama, događaju li se s novim uređajima ili je to bilo karakteristično za ranije serije?

2. Koliko je prisutna sporost pri korištenju uređaja pod najnovijim/najoptimalnijim firmwareom? Što mi je najvažnije, postoji li lag u prikazivanju slova pri pisanju sms-a ili kod pozivanja/javljanja na poziv?

3. Kakav je stylus?

4. Koliko je brz kod editiranja office dokumenata i prikazu pdf-a? Prije sam imao Palm Tungsten E na kojemu je spomenuto zbog sporosti bilo gotovo nemoguce koristiti.

Probao sam uredjaj, no u vipu mu obavezno maknu stylus, te sumnjam da na njemu imaju najnoviji firmware, pa me zanima.
    1) Koliko znam, vecinom su "pucale" sive Xperije (kojih nema kod nas), trebalo bi biti ok sto se toga tice.

2) Nije ni najbrzi ni najsporiji s tim procesorom i memorijom, u rangu je slicnih (novijih) WM uredjaja. Spori su paneli, ali nisu ni narocito korisni pa je to manje bitno. S nekim "kuhanim" ROM-ovima se moze malo popraviti cjelokupni dojam.
    Pisanje sms-a ide dobro dok tipkovnica radi dobro.

3) Stylus je, onako... Cvrst i precizan (nije "na rasklapanje"), jedino je presitan/prekratak (barem je meni bio). Uglavnom, nista posebno lose ni dobro.

4) Brz je u Officeu kao i slicni HTC-ovi mobiteli, tj. ne leti, ali ni ne gmize. PDF nisam nikad ni otvorio na njemu pa to ne znam.

Eto, nema se puno reci, svekupno - losije od ocekivanog (odnosno ocekivanja prije dolaska na trziste), zadovoljavajuce s obzirom na cijenu.

Pozitivno: jako osvjetljenje ekrana (mada mnogi imaju tzv. backlight bleeding u gornjem desnom kutu ekrana), velicina, baterija (barem u standbyu), glasna slusalica (mislim na ovu za telefoniranje), kamera (u svojem rangu), ima sve (GPS, FM Radio, Wi-Fi...).

Negativno: tezak (s obzirom na velicinu), prevelika rezolucija za fizicku velicinu ekrana (sitna slova), lako "grebljiv", hardverski problemi (tipkovnica, guljenje poklopca baterije, itd.), slabasan zvucnik, jako slaba vibracija, grije se pri intenzivnoj upotrebi.

Za one koji nisu probali - probajte Xtrakt - igru napravljenu specijalno za Xperiju jer je jedna od graficki najjacih WM igara.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Sony Ericsson web bug :D
    By tomios in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 07-12-2006, 07:24
  2. Sony Ericsson CAR-100
    By Dark in forum Mreža
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 15-05-2004, 20:32
  3. Sony Ericsson HBH-200
    By Dark in forum Mreža