SPL flashas otprilike isto kao i ROM, samo moras koristiti njegov flasher, a to je ovaj Hard-SPL. Gotovo je za par sekundi ako sve ide kako treba, a nakon paljenja ce ti, umjesto OliNex, pisati v0.72 SPL-a.
Udjes u bootloader - onaj trikolorni meni tako sto drzis neku tipku (mislim volume down) i tipku za paljenje --> ovo provjeri, zaboravio sam tocnu kombinaciju.
Skini i ekstrahiraj Hard-SPL flasher u neki folder na PC-u. Skini posebno orginalni SE Stock SPL file i prebaci u folder gdje si ekstrahirao flasher (zamijeni "hackani"). Pokreni flasher, spoji mobitel u bootloader modeu prema uputama s pocetka i prati daljnje upute.
Ovo pisem po sjecanju jer nisam vidio Xperiju mjesecima, a sve detaljno imas objasnjeno negdje na onom drugom linku iz mojeg prehodnog posta.
Za flashanje SE firmwarea mozes koristiti gotov sluzbeni WM 6.1 ROM (R3A UK ili kako se vec zove ili ima noviji...) i flashati ga prema "uobicajenoj" proceduri (kako si i WM 6.5) ili mozes na kompjuter instalirati Sony Ericsson Updater, program namijenjen za to, pokrenuti ga i dalje raditi kako ti kaze. Morat ces odabrati svoj mobitel medju ponudjenima (jasno, X1) i potom ce se pokrenuti firmware update (moras imati na X1 flashan Stock SPL iz prethodnog teksta). Updater bi trebao, nakon svakakvih provjera ovoga i onoga, sam prebaciti mobitel u bootloader mode i flashati SE-ov WM 6.1 i noviju verziju sluzbenog SPL-a.

Odgovori uz citat

Bookmarks