= Citat = Izvorno postao 22vlaja Pregledaj post
pogledao setting, sve oke, padao mi nikad nije, no citam po stranim forumiima postoji 2 mogucnosti sta je

1. vrlo vjerovatna koristenje h torcha i da se otopila plastika i samim time sprjecila da vibra radi, nekako su povezani moguce rjesenje reset i to hard ili na popravak

2. kao kad stavis neku melodiju svoju da ti zvoni da se zna zablesat (ujedno sam i to napravio) al cisto sumnjam da je do toga

e sad imam takodjer par opcija kak to rjesit a cekam vasu suglasnost

1. napravit cu hard reset al prije toga backup s spb onim programom ak to nebude radilo onda sljedi korak 2 gdje trebam vasu pomoc

2. vratiti wm 6.1 original nisam siguran kako se to radi ( vratio bi ga jel kontam da mi nece priznat garanciju ako vide da sam mjenjao software nadam se da se slazete s tim)

kako to napravit? inace imam backup od win 6.1 pa dali je moguce da ga tako vratim??!
Ako hard reset ne pomogne, ocito je hardverski problem. Probaj skinuti i pokrenuti ovaj Test programcic, vjerojatno ima i test vibracije. Osim toga, trebao bi zavibrirati pri paljenju, ako ni tada ne radi, vracaj WM 6.1 za svaki slucaj (mogu ti samo reci "tko vam je kriv") i nosi u onu industrijsku zonu na servis.

Prvo skini i flashaj originalni - Stock SPL s Hard-SPL-om s ovog mjesta.
Potom pokreni SE Update i trebao bi moci skinuti posljednji sluzbeni WM 6.1 ROM, a u postupku ce ti i Stock SPL "skociti" na noviju verziju od ove koju si vratio u startu.

Nakon svega, ako vibracija i dalje ne radi, sastavi detaljan popis (tipka ta i ta steka, ovo tu skripi, ekran ne reagira i slicno, sto vec ne valja ) tako da ti sve poprave odjedanput jer im je servis na Marsu.