= Citat = Izvorno postao Riddick Pregledaj post
Pjesmu prebaci u : file explorer/windows/rings i onda u settings/sounds postavi tu pjesmu za zvono.
Osim ovoga, moze jos na nekoliko mjesta, ja obicno drzim zvukove u My Device/Application Data/Sounds ili na memorijskoj kartici u My Documents/My Ringtones.
Jedino sto je bitno kod odabira lokacije je to da na Windows Mobile OS-u npr. melodije smjestene u My Ringtones nece moci biti koristene za obavijest o SMS poruci. Medjutim, one smjestene u My Device/Application Data/Sounds mogu biti odabrane za sve vrste obavijesti.
= Citat = Izvorno postao mario_91 Pregledaj post
e, moze mi neko reci...meni se nekak slabo cuje na slusalice...je to svima tak ili je neki problem?
imal sam prije w880i pa na njemu jedan put jece svira muzika...
Prvo provjeri jesu li ti obje "crtice" na volume dogurane do vrha.
Ako slusas u Windows Media Playeru, takodjer ga pojacaj do kraja.
Ako ti je i dalje tiho, vjerujem da postoji neki registry hack koji omogucava znatno poglasnjavanje, medjutim, mislim da ti to ne treba. Umjesto toga, instaliraj PocketMusic ili PocketPlayer (prvi je stabilniji i jednostavniji, drugi je "profesionalniji" i s vise mogucnosti) jer oba imaju milijardu equalizer preseta i raznih plug-inova za poboljsanje zvuka, a, najbitnije - imaju mogucnost tzv. preampa nalik onome na PC Winamp playeru, ukratko - mozes pjesmu poglasniti do granice raspadanja slusalica.