Ja sam se nakon samo 20 dana riješio xperie. Razočaran sam kao prvo poklopcem baterije... Počeo se guliti. Vidljivost ekrana na ovim sunčanim danima nemoguća. Baterija je bila ok. Jednostavno mi je falila kompletnost wm 6.1. Za neke stvari moraš ga modati (npr veličina teksta u Start meni-u itd) Zar je sonyericsonu problem bio doraditi veličinu fonta ili jednostavno izbaciti samo srebrene modele x1 kad su ove crne osjetljive. Kamera je ok ali nema opciju automatske bljeskalice. Radio panel je bez funkcije Meni kako bi mogli promjeniti stereo u mono i još poneke sitnice. Naravno, sve se to modanjem da riješiti ali nekako ne želim za danu toliku količinu novaca prčkati po telefonu. Nije vrijedno niti živaca niti vremena. Interesantno je da kad već po svim forumima ljudi pišu o problemima sonyericsson ne želi iste ispraviti. Nije to loš telefon ali s obzirom na najavu istog nekako mi je kao poluproizvod! Znam da se mnogi neće složiti ali tako mislim o xperiji. Sa sjetom se prisječam svoje M600-ice i P1-ice i Zadnjeg G900. Sve su to bili UIQ platforme ali mi se čini dorečenije i potpunije. Žao mi je što je UIQ platforma death i nema naznake razvoja iste. Pozdrav od razočaranog SE ljubitelja. Sve ovo oko sonyericssona nekako ide u kur.c!

Odgovori uz citat

Bookmarks