= Citat = Izvorno postao 22vlaja Pregledaj post
nasao sam da je vec bilo postavljeno pitanje kako kreirati novi sms---> tj njegov shortcut! odg je bio pomocu nekih programcica! ali kojih?! zelio bih na panelu SE panel 1 umjesto shortcuta update da mi bude new sms! any help?

i jos nest dali postoji aplikacija za upalit svijetlo a da nepalim kameru?
Sto se prvog pitanja tice... Ne mogu se sjetiti.
No, ja sam koristio slike kontakata na nacin da im dodijelim defaultnu akciju, tj. kada kliknes na sliku kontakta na ekranu, automatski se otvara ili nova poruka ili pozivanje tog kontakta.
Hmmm... Takodjer se ne mogu sjetiti imena programa (ima ih vise...).
Mislim da mozes s Spb Phone Suite ili Launch Managerom... Winterfaceom... Ili nesto slicno postoji u nekom Panelu.

Drugo pitanje... Odgovor je hTorch (samo malo progooglaj). Trebat ce ti, mislim, prethodno i NetCF v3.5 instaliran.
Uglavnom, ono sto trebas znati je to da se ljudima na Xperiji dogadjalo da im se prostor oko led diode doslovno istopi od predugog koristenja svjetla i potom izgubi poravnanje i svijetli u pogresnom smjeru. Dakle, ako nije apsolutno nuzno, nemoj koristiti predugo na defaultnoj jacini - u programu postoji i opcija koja znatno pojacava svjetlo vise od defaultnog - mozda neces moci niti ukljuciti, ali i ako mozes - NEMOJ (osim da, recimo, probas na sekundu ).