Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 951

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vjerojatno ti je podeseno u windowsima da ti ne prikazuje exstenzije, pa ulazis u .cab file, misleci da je rar, jer ti prikazuje ikonu knjizice. File koji si skinuo kopiraj na uredaj i pokreni na uredaju.

Ne trebas se bojati upgradea roma. Samo pazljivo prati upute i ne mozes fulat. Ja sam flashao ppc-e 1000 puta bez problema. Najvaznije je staviti hspl, nakon toga update roma moze stati, moze nestati struje, mozes iscupati kabel u toku flasha, nista strasno se nece dogoditi.

Da te ne skuze, osim vracanja originalnog roma, trebas vratiti i originalni spl.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao N.F. Pregledaj post
    Vjerojatno ti je podeseno u windowsima da ti ne prikazuje exstenzije, pa ulazis u .cab file, misleci da je rar, jer ti prikazuje ikonu knjizice. File koji si skinuo kopiraj na uredaj i pokreni na uredaju.

Ne trebas se bojati upgradea roma. Samo pazljivo prati upute i ne mozes fulat. Ja sam flashao ppc-e 1000 puta bez problema. Najvaznije je staviti hspl, nakon toga update roma moze stati, moze nestati struje, mozes iscupati kabel u toku flasha, nista strasno se nece dogoditi.

Da te ne skuze, osim vracanja originalnog roma, trebas vratiti i originalni spl.
    Bome je, svaki put sam u propertiesima vidio winzip file ali ne i (.cab)...
    Sad još samo da zdelam taj drugi rom. Negdje sam pročitao da wm 7.0 dosta kopira iphone, oće se on moć skuhat za xperiu?

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Profesor Jakov Pregledaj post
    Negdje sam pročitao da wm 7.0 dosta kopira iphone, oće se on moć skuhat za xperiu?
    Koliko kopira i na koji nacin to camo tek vidjeti. Meni to ne smeta. Neka kopiraju ono najbolje, ono sto je bilo dobro neka ostave i svi sretni i zadovoljni.

Ono sto je sigurno je da ce podrzavati kapacitivne ekrane, vjerojatno multitouch (htc je prijavio patente za stylus za kapacitivne ekrane). Postoji klip na youtubu gdje lik iz microsofta pokazuje 6.5 na htc td2 i kaze da ce se uradaji na wm 6.5 i 7 prodavati paralelno, stariji i jeftiniji hardware 6.5, novo 7. Prica se da ce ms uvesti ogranicenja, tj da se nece moci vrtjeti na slabom hardwareu.

Sluzbeno nema sanse da ce podrzavati wm7. Da bi uredaj vrtio wm7 mora imati hardware za openGL es2.0, sto nasi uradaji (msm 7200) ne podrzavaju, multitouch.... Tako da ne vjerujem niti da ce kuhari nesto moci skuhati. Ako i hoce, bit ce vjerojatno sporo.

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovo je bilo tvoje pitanje
    = Citat = Izvorno postao Profesor Jakov Pregledaj post
    Negdje sam pročitao da wm 7.0 dosta kopira iphone, oće se on moć skuhat za xperiu?
    A ovo moj odgovor
    Koliko kopira i na koji nacin to camo tek vidjeti. Meni to ne smeta. Neka kopiraju ono najbolje, ono sto je bilo dobro neka ostave i svi sretni i zadovoljni.

Ono sto je sigurno je da ce podrzavati kapacitivne ekrane, vjerojatno multitouch (htc je prijavio patente za stylus za kapacitivne ekrane). Postoji klip na youtubu gdje lik iz microsofta pokazuje 6.5 na htc td2 i kaze da ce se uradaji na wm 6.5 i 7 prodavati paralelno, stariji i jeftiniji hardware 6.5, novo 7. Prica se da ce ms uvesti ogranicenja, tj da se nece moci vrtjeti na slabom hardwareu.

Sluzbeno nema sanse da ce podrzavati wm7. Da bi uredaj vrtio wm7 mora imati hardware za openGL es2.0, sto nasi uradaji (msm 7200) ne podrzavaju, multitouch.... Tako da ne vjerujem niti da ce kuhari nesto moci skuhati. Ako i hoce, bit ce vjerojatno sporo.
    Sada sve to lijepo mozemo zaboraviti. Wm 7 su opet pomaknuti na zadnje tromjesecje 2010 Ako se to pokaze tocnim, ovi iz M$-a su stvarno budale, da se ne mogu drugacije izraziti i svesrdno se nadam da ce zestoko popusiti. Wm5 je izdan 2005 i ako ce wm7 (verzije izmedu su prakticki jednake) biti izdan 2010 - to je 5 godina za novi os Duke nukem & wm7 lives forever.

Registered User Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Realme GT 5G 12/256 GB
    Operater
    Svi
    Bodovi
    20.013
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.013, Nivo: 34
    Bodovi: 20.013, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sada sve to lijepo mozemo zaboraviti. Wm 7 su opet pomaknuti na zadnje tromjesecje 2010 Ako se to pokaze tocnim, ovi iz M$-a su stvarno budale, da se ne mogu drugacije izraziti i svesrdno se nadam da ce zestoko popusiti. Wm5 je izdan 2005 i ako ce wm7 (verzije izmedu su prakticki jednake) biti izdan 2010 - to je 5 godina za novi os Duke nukem & wm7 lives forever.
    Mislim da se MS bas ne zalijece nakon fijaska s Vistom - objavljuju milijarde zakrpica i "upgradeicica" svako malo da dobiju na vremenu (6.1, 6.5) i istodobno unedogled odgadjaju neke sveobuhvatnije "zahvate" na svom OS-u.
    U medjuvremenu netko mozda smisli kakvu novu "breakthrough" ideju koja bi se mogla implementirati u zadnji tren.
    A sve je tu sto se hardvera tice (dovoljno jaki procesori, capacitivni ekrani...), jos samo nedostaje HTC-ov TouchFLO 3D v3 (poznajuci WM, unatoc svemu, vjerojatno ni WM7 nece biti odvec "user friendly").
    Kako kazes, dok WM7 dodje na trziste, Android ce vec biti na slicnom nivou, sa softverom i iskustvom iza sebe, a WM7 ce muciti problemi s kompatibilnoscu i bugovima.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Sony Ericsson web bug :D
    By tomios in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 07-12-2006, 07:24
  2. Sony Ericsson CAR-100
    By Dark in forum Mreža
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 15-05-2004, 20:32
  3. Sony Ericsson HBH-200
    By Dark in forum Mreža