Izvorno postao
mario30
Dragi prijatelju. Telefon je nešto novo za mene. Do sad sam koristio mnoge telefone od siemensa, nokie, te u zadnje vrijeme sonyericsson-a. Pri tome mislim na smart phone. Zadnjih par koje sam koristio su sonyericsson m600, P1, G900 i sad Xperia.
Prvo što me se dojmilo, a to je vrlo jednostavno pakiranje. Telefon je na dodor oduševio kvalitetom. S obzirom da sam se prvi put našao s windows mobile 6.1 OS nije bilo problema s upoznavanjem menia. Malo sam se pogubio oko postavki za net i wlan ali hvatam konce pomalo. Activesync je prava stvar za spajanje s računalom. Čak sam uz pomoć njega podesio mail client na xperiji. Teško je u nekoliko rečenica opisati ovaj telefon. Stvar je ukusa i potreba. Mene je xperia oduševila i znam da se neću tako lako zasitiit iste kako je dosad s ostalim mobitelima bilo. Paneli su super. Ekran s obzirom na 65000 boja izgleda bolje nego na nekim nokia-ma i sonyericsson-ima. Zvuk je zadovoljavajući a glazba preko slušalica doživljaj vrijedan divljenja. Telefon se toliko može personalizirati da je to za popi..it. Fenomenalno. Sve u svemu za 2500 kn koliko sam dao ne bi mogao kupiti ovakav telefon. Xperia je više od telefona. Malo prenosno računalo...
Bookmarks