+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 951

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    samsung
    Operater
    VIP
    Bodovi
    8.028
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.028, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

????

= Citat = Izvorno postao mario30 Pregledaj post
    Evo i ja sam postao vlasnik xperie. Kupljena u Vip-u. Crna! Za sad je ok. Baterija traje 2 dana. Primjetio sam da se malo više grije kod gps-a! Sve u svemu dobar telefon ali treba mi vremena privikavanja na isti jer sam do sada koristio p1,g900... Imam pitanje za korisnike, a odnosi se na touch flo 3d... Za njega trebam modati xperiu ili ne? Pitao bih još nešto, a odnosi se na aplikaciu radija! Zapravo trebam nekakav streaming web radio kako bi mogao slušati internet radio postaje putem wlana. Za one malo pametnije trebao bih pomoć oko postavki za pristum net-u putem gprs-a i wlana. Otprilike sam shvatio kako podesiti postavke za net da mi pristupna točka bude preko vip-a, ali ne znam postaviti streaming postavke. Pa molim pomozite ako znate i možete ili me uputite na nekakav link! Unaprijed hvala svima!
    Hi
    mislim uzeti taj mob pa kakovi su utisci jer se dvoumim između i900 i x1
    još važem pa bi par opservacija dobro došlo iz prve ruke
    tanx
    plišani
    ?-------------?

Datum registracije
    Jul 2009
    Bodovi
    6.403
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.403, Nivo: 19
    Bodovi: 6.403, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

X1

= Citat = Izvorno postao plišani Pregledaj post
    Hi
    mislim uzeti taj mob pa kakovi su utisci jer se dvoumim između i900 i x1
    još važem pa bi par opservacija dobro došlo iz prve ruke
    tanx
    Dragi prijatelju. Telefon je nešto novo za mene. Do sad sam koristio mnoge telefone od siemensa, nokie, te u zadnje vrijeme sonyericsson-a. Pri tome mislim na smart phone. Zadnjih par koje sam koristio su sonyericsson m600, P1, G900 i sad Xperia.
    Prvo što me se dojmilo, a to je vrlo jednostavno pakiranje. Telefon je na dodor oduševio kvalitetom. S obzirom da sam se prvi put našao s windows mobile 6.1 OS nije bilo problema s upoznavanjem menia. Malo sam se pogubio oko postavki za net i wlan ali hvatam konce pomalo. Activesync je prava stvar za spajanje s računalom. Čak sam uz pomoć njega podesio mail client na xperiji. Teško je u nekoliko rečenica opisati ovaj telefon. Stvar je ukusa i potreba. Mene je xperia oduševila i znam da se neću tako lako zasitiit iste kako je dosad s ostalim mobitelima bilo. Paneli su super. Ekran s obzirom na 65000 boja izgleda bolje nego na nekim nokia-ma i sonyericsson-ima. Zvuk je zadovoljavajući a glazba preko slušalica doživljaj vrijedan divljenja. Telefon se toliko može personalizirati da je to za popi..it. Fenomenalno. Sve u svemu za 2500 kn koliko sam dao ne bi mogao kupiti ovakav telefon. Xperia je više od telefona. Malo prenosno računalo...

3. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    samsung
    Operater
    VIP
    Bodovi
    8.028
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mario30 Pregledaj post
    Dragi prijatelju. Telefon je nešto novo za mene. Do sad sam koristio mnoge telefone od siemensa, nokie, te u zadnje vrijeme sonyericsson-a. Pri tome mislim na smart phone. Zadnjih par koje sam koristio su sonyericsson m600, P1, G900 i sad Xperia.
    Prvo što me se dojmilo, a to je vrlo jednostavno pakiranje. Telefon je na dodor oduševio kvalitetom. S obzirom da sam se prvi put našao s windows mobile 6.1 OS nije bilo problema s upoznavanjem menia. Malo sam se pogubio oko postavki za net i wlan ali hvatam konce pomalo. Activesync je prava stvar za spajanje s računalom. Čak sam uz pomoć njega podesio mail client na xperiji. Teško je u nekoliko rečenica opisati ovaj telefon. Stvar je ukusa i potreba. Mene je xperia oduševila i znam da se neću tako lako zasitiit iste kako je dosad s ostalim mobitelima bilo. Paneli su super. Ekran s obzirom na 65000 boja izgleda bolje nego na nekim nokia-ma i sonyericsson-ima. Zvuk je zadovoljavajući a glazba preko slušalica doživljaj vrijedan divljenja. Telefon se toliko može personalizirati da je to za popi..it. Fenomenalno. Sve u svemu za 2500 kn koliko sam dao ne bi mogao kupiti ovakav telefon. Xperia je više od telefona. Malo prenosno računalo...
    Tanx za informaciju ,evo jutros uzeo u VIP-u i dobio neki spikerfon uz to za malo novaca pa sada idem kopati po njenu
    nice day
    plišani
    ?-------------?

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Sony Ericsson web bug :D
    By tomios in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 07-12-2006, 07:24
  2. Sony Ericsson CAR-100
    By Dark in forum Mreža
    Odgovora: 6