Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 951

Hybrid View

Registered User Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Realme GT 5G 12/256 GB
    Operater
    Svi
    Bodovi
    20.013
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.013, Nivo: 34
    Bodovi: 20.013, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Profesor Jakov Pregledaj post
    Ovako imam jedan problem, na jednom od panela di ima ikona za poruke non stop mi piše da imam jednu poruku iako sam zbrisao sve poruke... E sad znam da ću vjerojatno morat prtljat po registriju, ali nikak da nađem neki normalan free regedit?
    Ovako još jedan veći problem: Počeo me zezat windows mobile center, tj zašteka na onom uvodnom ekranu, a ako odem preko sync xperia bude pod guest i ako otvorim uđe u wmc i piše error u pozadini (di su inače oni blesavi gumbi). Kak to popravit? :S
    A cemu ti, konkretno, sluzi taj WMC? Imao sam puno WM uredjaja, ali nikada nisam upalio to cudo, ActiveSync mi je dovoljan.

Sto se nevidljive poruke tice, ako ju samo taj panel vidi, onda je u njemu problem, probaj ga resetirati iz njegovih postavki ili startati neki drugi pa vratiti ili eventualno u file exploreru naci neki njegov settings.dat/.ini/.xml ili slican file i maknuti ga (na drugo mjesto, da mozes vratiti ako zapne ).

Registry editori - imas od SKKV Registry Explorer (u sklopu SKTools), od Rescoa Resco Registry, ali nisu "besplatni". Ipak, probaj malo prosurfati.
    Od freeware programa trenutno se mogu sjetiti samo PHM Registry Editora (PPC Edition). I Total Commander (file explorer) je besplatan, ali nisam siguran ima li registry editor integriran u sebi.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konkretno nemogu instalirati nikakav software koji se pokreće s kompa na mob ako ne radi wmc.

Gdje u zg-u mogu kupiti novu bateriju (jel se uopće može kupiti ista original i kolika je ispaltivost toga), eksterne zvučnike? Kad će otprilike doć 32 GB microsd kartice?

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Sony Ericsson web bug :D
    By tomios in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 07-12-2006, 07:24
  2. Sony Ericsson CAR-100
    By Dark in forum Mreža
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 15-05-2004, 20:32
  3. Sony Ericsson HBH-200
    By Dark in forum Mreža