Ubacio sam novi soft. i sada radi sve ko puska.
Hvala svima na pomoci!![]()
Ubacio sam novi soft. i sada radi sve ko puska.
Hvala svima na pomoci!![]()
Pozdrav!
Kupio sam xperiu x1 prije par dana, zanima me jel update service updejta samo firmware ili i os? Jel moguće ikako popraviti onaj panel koji pokazuje krivo vrijeme non stop? (sat vremena manje)
Jel valja šta wm 6.5 (pročitao sam nešto sitno o tome u ovom treadu da troši više bateriju), jel utječe na internet browsing, aplikacije i panele?
Fala na odgovorima.
Pa i jedno i drugo, samo sto na Xperiji jedini sluzbeni OS jest i najvjerojatnije ostat ce WM 6.1.
Update service flasha SVE - HardSPL, Radio ROM i OS ROM.
Koji je to panel? Pretpostavljam da negdje u postavkama nije dobro nastimana vremenska zona/grad. A mozda je funkcija tog panela da prikazuje krivo vrijeme? Ne bi me cudilo.
"Prelistaj" malo ovaj link.
Svaki ROM ima bugova, tako da je tesko reci generalno na sto koji utjece. Sveukupno, WM 6.5 mozes probati, ali vratit ces se na WM 6.1 na kraju - 6.1 ROM-ovi opcenito su brzi i stabilniji.
nije slucajno, tmobile namjerno uzima proizvode B kategorije - prevedimo lošu seriju, jer dodje nekoliko puta jeftinije, i svaka 2-3 je ispravna.. tako da je njima isplativije uzeti lošu seriju, pa kupcu ako mob ne šljaka, uvaliti mu novi isti takav uredjaj, koji ce mozda raditi. sve je to loto kod tmobila.
:: :: ::
@mod: nema smisla niti dvije iste teme o X1
Zadnji uredio i969i : 07-08-2009 u 02:17 Razlog: railov editirao - maknuo dio teksta
zzzzzZ
Bookmarks